Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau konusunda hepinizden özür dilerim ben çok övmüştum çok da savunmuştum haksız çıktım herkesten özür dilerim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Canın sağ olsun renktaş. Keşke 7,8 e bıraksaydı da slavia Stanciu gelseydi. Ligin açık ara en iyi ofansif orta sahası olurdu. Gençleşeceğiz diye mırın kırın edildi. Zaten kulübü de bırakmadı kaptan yapmışlar adamı.

Ffp olmasına rağmen transfer yapabilirken, şu halde transfer olmaması kabul edilir şey değil. Evet döviz arttı kabul. 3 alınacaksa 1 alınsın ama bence önce orta sahaya net bir isim alınsın.
bu külli gençleşme projesi en baştan beri yanlış bir hareketti aldığımız 10 oyuncunun 10'unu da genç olacağına 5 genç 5 yaşlı tecrübeli oyuncu alsaydık çok daha başarılı olmuştuk şimdi

Domènec Torrent:

"Yazın transfer periyodumuz olacak."

Halen bekleyin
Böyle bir durum varsa ben bu yönetime...
Transfer yoksa yerli bir hoca getirseydiniz de geçiş süreci yapsaydık. Ülkeyi tanımayan adam küme düşürse bir şey diyemezsin. 1-2 istediği/tanıdığı adam alacaksın ki oyun bekle.

1642363183558.png

Domenec transfer yapmazsak sezon sonunu görmez. 16-17. olsugumuz an, kendini kurtarmak icin onuda kovar baskan.

Transfersiz bu takim asyadan zor cikar. Okay gibi düz adama bile okayim ben.

Canın sağ olsun renktaş. Keşke 7,8 e bıraksaydı da slavia Stanciu gelseydi. Ligin açık ara en iyi ofansif orta sahası olurdu. Gençleşeceğiz diye mırın kırın edildi. Zaten kulübü de bırakmadı kaptan yapmışlar adamı.
Stanciu çok iyi olurdu cidden 4.5 vermişiz en çok ona 7 istemişler ısrarla o parayı madem Cicaya verelim demiş hoca

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt