Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
İsterse çıkıp söylesin, hayatı cehenneme döner bir anda.O zaman çik taraftara söyle topu at kendinden. İnsanlar da karar versin kime oy vericegine vs. Yanlış mıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsterse çıkıp söylesin, hayatı cehenneme döner bir anda.O zaman çik taraftara söyle topu at kendinden. İnsanlar da karar versin kime oy vericegine vs. Yanlış mıyım
Ne olduysa fener maçı sonrası gittiği tff görüşmesinden sonra oldu ne dedilerse orda bu kadar klubu hatta hocayi satış ben görmedim. Herşeye susan hakkin yenilse bile ses etmeyen bir yönetim geldi.Anlayamadığım şeyler var. Rezzan konuşan savunan tek kişiydi neden susturuldu yönetim tarafından kimse anlayamamıştır bence. Hem daha iyi degilmiydi. Başkanın konuşma savunma yükünü alıyordu resmen. Yediler adamı. Neden kimse bilmiyor. Bu yönetim kime hizmet ediyor anlamadım ben. Madem konuşursan yer yerinden oynar konuşta oynasın artık. Şimdi bu yerler gökler oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Bukadar önemli bir sır var elinde açıklasana Burak Elmas. Açıkla gitsinler. Açıklamazsan nasıl gidecek bu Tff? Yoksa gitmesini istemiyomusun?
Buda ilginç sevmesemde Fatih cipeden iyi değil mi? Çünkü çipe odun kaleci değil. Neden oynamıyor maasta alıyorÇipe oynarsa 0 puan ile bitiririz bu virajı.
Şikayet etmiş olabilirler o görüşmeden sonra. Bizimkilerde duramadı arkasındaNe olduysa fener maçı sonrası gittiği tff görüşmesinden sonra oldu ne dedilerse orda bu kadar klubu hatta hocayi satış ben görmedim. Herşeye susan hakkin yenilse bile ses etmeyen bir yönetim geldi.
Ben anlamadım cidden saçma sapan şeyler dönüyor. Tahminim var ama okadarda olmaz diyorumNe olduysa fener maçı sonrası gittiği tff görüşmesinden sonra oldu ne dedilerse orda bu kadar klubu hatta hocayi satış ben görmedim. Herşeye susan hakkin yenilse bile ses etmeyen bir yönetim geldi.
Fatih hocayı bizzat bitiren adam İsmail Çipe oldu, Okan Koçuk olsa penaltılarda dahi Denizli'yi eleyip turu geçer ligde bu kadar saçma sapan puanlar vermezdik planlama yaparken neden her bölge dikkatli seçilmesinin etkisini bir kez daha görüyoruz hocada da büyük hata var sen bu adamı savundun bu adam seni geçtim kaleyi dahi savunamadı geleni geçeni aldı sonuç olarak kötü gidişatta senin gönderilmende en büyük pay bu adamdaydı. Sene başı Muslera formsuz başlamışken bu takım bas bas kaleci transferi diye bağırdı sonuç olarak o dönem önlem alsaydık şu an başka şekilde gidişat olabilirdi.
... Bişey diyemiyorumİsterse çıkıp söylesin, hayatı cehenneme döner bir anda.
İşte sıkıntı burada bunca zamandır alt yapıdan 1 tane adam çıkaramıyorsan kaleci antrenörleri ve hocalarının hepsinin gönderilmesi lazımdı bunu yapmazsan Muslera sakatlığı olduğu zaman herkes dedi bu takım maç dahi kazanamaz hale gelecekti özellikle İsmail yedeği olunca bu son kaçınılmaz oldu. Hoca bazı futbolculara takıp kalması sebebiyle de kendisinin ayrılığı gerçekleşti ne kadar güvenirsen güven yeteneksiz adam kariyerini bitirdi bazen bazı futbolculara hak ettiğinden fazla değer vermeseydi çok şey farklı olurdu...Abi ben anlamıyorum. 20 senede niye bir tane bile Türk kaleci çıkmıyor bu takımda? Kerem'i, Aykut'u, Orkun'u, Ufuk'u, Eray'ı. Sinan Bolat bu kalecilerin yanında Buffon gibi kalıyor.
Fatih hocayı bizzat bitiren adam İsmail Çipe oldu, Okan Koçuk olsa penaltılarda dahi Denizli'yi eleyip turu geçer ligde bu kadar saçma sapan puanlar vermezdik planlama yaparken neden her bölge dikkatli seçilmesinin etkisini bir kez daha görüyoruz hocada da büyük hata var sen bu adamı savundun bu adam seni geçtim kaleyi dahi savunamadı geleni geçeni aldı sonuç olarak kötü gidişatta senin gönderilmende en büyük pay bu adamdaydı. Sene başı Muslera formsuz başlamışken bu takım bas bas kaleci transferi diye bağırdı sonuç olarak o dönem önlem alsaydık şu an başka şekilde gidişat olabilirdi.
Yani bende onu demek istiyorum bu adam Kayserispor'a kiralandı orada Lung sakatlandı alt yapıdan kaleci geldi formayı kaptı 3. kaleci durumuna düştü. Kimse demedi mi hocam bu adam Kayserispor'da dahi forma giyemiyordu 17 yaşındaki çocuk geldi formayı aldı koskoca Galatasaray'ın yedek kalecisi bu İsmail Çipe mi olur diye uyarmadı. Tabi hoca bunları biliyordu sonuçta herkesin gördüğünü duyduğunun fazlasını biliyordu ama dediğim gibi güvendi fazla güvendi ve sonunda kendi görevinden oldu.Yalniz, Fatih hoca tecrubesindeki bir isim icin iyi buyuk bir hata ve bence cok basit de bir hata.
Yani bende onu demek istiyorum bu adam Kayserispor'a kiralandı orada Lung sakatlandı alt yapıdan kaleci geldi formayı kaptı 3. kaleci durumuna düştü. Kimse demedi mi hocam bu adam Kayserispor'da dahi forma giyemiyordu 17 yaşındaki çocuk geldi formayı aldı koskoca Galatasaray'ın yedek kalecisi bu İsmail Çipe mi olur diye uyarmadı. Tabi hoca bunları biliyordu sonuçta herkesin gördüğünü duyduğunun fazlasını biliyordu ama dediğim gibi güvendi fazla güvendi ve sonunda kendi görevinden oldu.
Dogru yorum ama bu dizilise göre 5 transfer olmasi gerekiyor, Bu nasil olacak?Ben Torrent Hocam'a inanıyorum. Takımı toparlayacaktır. Elbette kaleci ve 6 numara şart oğlu şart. Bir de yaratıcı, topla arası iyi, takımı yönetecek tecrübeli ofansif orta sahaya ihtiyaç var. Gedson da gelirse Taylan, Berkan, Cicaldau üçlüsünün doğru mevkileri kulübe.
-----------Yerli Kaleci-------------
Boey---Nelsson---Marcao---PVA,
---------------6 NO---------------
E.Kılınç---Gedson--OOS---Kerem
----------------MM----------------