Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para yok falan hikaye. Anadolu takımları çok mu zengin ki transfer yapabiliyor. 3 kritik noktana transfer yapamıyorsan zaten Defol git Burak efendi.
Galatasaray taraftarı, camiası bu kadar basiretsiz insanları hakedecek hangi günahı işledi acaba ?
Eğer ki bu takım düşerse bu sene o zaman kına yaksınlar kulübün akil insanları.
Taraftar değil, gücü elinde tutmak isteyen dedeler mahvetti kulübü, 46 yaşındayım, adam gibi kaç başkan hatirliyosun desen Alp Yalman, son yılı hariç Mustafa Cengiz bir de başarı sebebiyle Faruk Süren derim.
Burak Elmas genç, bu kulübü iyi yönetir dedik ama o da maalesef fos çıktı, arkasından birileri fısıldıyor o da papağan gibi tekrarlıyor…
İnsan kaynağının bu kadar kısıtlı olmasını geçtim, nispeten düzgün gibi görünen yöneticiler bile kendi aralarında anlaşamadı.
Rezan Epözdemir’e göre kimse elini taşın altına da koymuyor finansal olarak. Gelmişler buraya Galatasaray’dan almaya, Gökhan Dinç’in dediği gibi.
geçen seneden elimizde bek kalmadı stoper eksiği vardı orta saha zaten yoktu 10 tane oyuncu aldık diye bitmez bu iş imkansız. Orta sahada taylan berkan cica mükemmel dahi olsalar ister istemez oraya derinlik ve farklı profil transferi isteyecekti bu kadro sene başı alınamadı zaten o eksiklik. kadro kötü değil düzgün oyun sistemi ve bir kaç nokta transfer şart o kadar.Takim okadar berbat kurulmuski okadar transfer yapildigi halde hala heryerde bir eksik var, hele orta saha tamamen fiyasko durum da.
Cica berkan taylani koy orta saha cok yumsak kaliyor, rakip takim elini sallayip geciyor, birde bu üclü oynayincya adam gibi ataka da kalkamiyoruz. Buda yeni BAM olmaya aday bir üclü olacak, yedeke bakiyorsun aytac var onu koy ayni hesap.
Pas oyunu diyip bukadar pas oyunundan uzak bu üclüyü ancak terim bir araya getirebilirdi.
Üc 8 yerine cok iyi bir oyun kurucu arkasina da iki tane cok kosan sert oyniyan adam yiyen orta saha atsan hemi daha iyi atak yaparsin hemide orta sahan yol gecen hani olmazdi.
Kanatlar desen yetersiz, bekler keza öyle, bir stoper idare ediyor, forvet de üc tane adamin var , biri top kontrolu disinda birsey bilmiyor, digeri durmasi yeri biliyor ama son sut da beceriksiz mostafa ise herseyden birazi var ama oda üst düzey degil.
Terim öyle bir takim kurmuski nereye el atsan diger bölge elinde kaliyor. Burdan tekrar Terime selamimi iletiyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener bizden daha kötü oynuyor ama her nasılsa biz her maç goller yiyoruzBu Fenerden de kötü takım olunmaz diyordum ama büyük konuşmuşum. Gülme komşuna gelir başına. Dursun Özbek'ten kötü başkan hayatta olmaz diyordum. Onda da büyük konuşmuşum. Burak Elmas daha 6. ayinda Dursun Özbek'ten 10 kat daha kötü başkan olduğunu kanıtladı. Yazıklar olsun adam gibi bir başkan cikartamiyiroruz. Keşke Eşref Hamamcioglu kazansaydi başkanlığı. Takımın akil insanları da kayiplarda sus pus TFF hakemler dogruyor takımı küme düşürecek bir Allah'ın kulu da çıt yok. Nasıl bir zamandır Galatasaraylılar için bu yaşıma kadar böyle bir durumla karşılaşmamıştım sinaniyoruz resmen.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftarı işin içine sokmadan bu işler çözülmez ama TFF'yi siyaset atadığı için en ufak protestoda Silivri yolunu açarlar. Kimseye uygulanmayan 6222 ile sürüm sürüm süründürürler..Maçın tekrarını izledim gece, hakkımızı öyle böyle yemediler.
Açık açık yapıyorlar, hiç korkmadan hemde.
Cidden ne yapacağız bilemiyorum.
Belliki o şerefsizler devam edecek ve bizim elimiz kolumuz bağlı.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk