Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para yok falan hikaye. Anadolu takımları çok mu zengin ki transfer yapabiliyor. 3 kritik noktana transfer yapamıyorsan zaten Defol git Burak efendi.
Galatasaray taraftarı, camiası bu kadar basiretsiz insanları hakedecek hangi günahı işledi acaba ?

Eğer ki bu takım düşerse bu sene o zaman kına yaksınlar kulübün akil insanları.
şimdiye kadar en az 1 transfer olmalıydı.. pek olacakmış gibi de görünmüyor.

Fb ve Tjk bizden net daha kötü oynuyor.

Ts de iyi oynuyor diyemem.

Kaleci ve forvet olmayınca üstüne de hakemler vurunca sonuç bu.
Dun aleyhimize kac hata yapildi? 1 penalti, 1 kirmizi kart, 1 faullu gol %100 yapildi. 2. golde ofsaytti kaldirsa oyun duracakti. Buna ragmen kaleci ve forvet olsa rahat yenerdik veya sadece forvet olsa yine yenerdik. Fb'yi saymaya gerek yok ama Ts yine de fena oynamiyor + adamlarin zibille alternatif oyunculari var. Eger kaleci + orta saha + forvet almazlarsa resmen ihanet etmis olacaklar, hepsi de ihraç edilmeli

Fb ve Tjk bizden net daha kötü oynuyor.

Ts de iyi oynuyor diyemem.

Kaleci ve forvet olmayınca üstüne de hakemler vurunca sonuç bu.
Çok iyi olduğumuzu söyleyemem ama Hatay maçında ilk 60 dakikadaki takımı beğendim ben, yani daha doğrusu bölüm bölüm bir ışık gördüm takımda uzun zaman sonra çizilmiş bir hücum aksiyonu ne bileyim doğru düzgün bir hızlı atak izledik ilk yarıda

Dediğin gibi kaleci ve forvet konusunda maalesef antreman ile gelişmeyle çözüleceğini sanmıyorum

Belmasın tff ile ortak projesi bizi düşürmek. İçeride tek karşı çıkacak olan hocaydı onu da yolladılar, şimdi istedikşerini yapabilirler. Transfer falan da yapmayacaklar
rıdvan bile bize yapılan haksızlıkları anlatırken yönetimden hiç ses çıkmaması herşeyi anlatıyor.. ortada bir proje var.. bizi küme düşürüp birilerine kulübü ucuza mı satacaklar acaba?muslerayla yolumuzu ayrıcaz deyip kaleci transferi de yapmazlarsa düşmemiz kesingibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt