Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#SONDAKİKA : BURAK ELMAS VE TORRENT RESMEN TRANSFER HAKKINDA GÖRÜŞTÜLER ÇOK NET BİR BİLGİDİR.

Torrent'ten Elmas'a > "Sayın Elmas bu takıma kesinlikle 6 numara gerekiyor ortasahamız çok yumuşak ve pasif. Maddi durumdan haberdarım şunu alın istiyorum diyemem ben sadece burda bir çalışanım eğer bütçe açılırsa 2 isim gerekiyor."

Elmas'tan Torrent'e > " Hocam haklısın gerçekten fakat şuan birileri gitmeden maalesef alamayız. Kiralık listene göz atacağım. Sana güveniyoruz bir süre böyle idare etmen gerekebilir"
#Galatasaray #DomenecTorrent #BurakElmas

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son Transfer gunu ne zaman arkadaslar. Listeler ne zaman verilmesi lazim

#SONDAKİKA : BURAK ELMAS VE TORRENT RESMEN TRANSFER HAKKINDA GÖRÜŞTÜLER ÇOK NET BİR BİLGİDİR.

Torrent'ten Elmas'a > "Sayın Elmas bu takıma kesinlikle 6 numara gerekiyor ortasahamız çok yumuşak ve pasif. Maddi durumdan haberdarım şunu alın istiyorum diyemem ben sadece burda bir çalışanım eğer bütçe açılırsa 2 isim gerekiyor."

Elmas'tan Torrent'e > " Hocam haklısın gerçekten fakat şuan birileri gitmeden maalesef alamayız. Kiralık listene göz atacağım. Sana güveniyoruz bir süre böyle idare etmen gerekebilir"

bu haberin sallamasyon olduğuna yemin edebilirim, ama kanıtlayamam. bi taraftarın gündeme göre aklına gelebilecek ilk şeyleri hikayeye çevirip yazmış.

yuh lan kpaşa nasıl koşmuş öyle. bi de giresun 10 kişiydi.
bjk maçında da 2. yarı bjkyi resmen boğmuşlar idi

Flash tv kurgusu gibi olmuş. Sarı bıyık mı oynuyor.

Bence kötü transferler yapmadı kötü yönetti ama aldirdigi oyuncular sayesinde 2 sene şampiyon olduk çoğunu aldığımız fiyata sattık zarar etmedik aldığı tüm oyuncular fatih terim'in aldirdigi Diagne ve falcao maliyetinde değildi Cenk Ergün ve dursun başkanı tekrar başkan olarak görmeyi isterim mariano maicon Fernando ndiaye belhanda feghouli garry Rodriguez ve Gomis kral transferlerdi şimdi ise Cicaldau boey Morutan Berkan saçma sapan transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt