Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Omer soluna cekip iceriye orta acsin diye bile oyuna alinmadi
Dunumuzu guzellestiren bi gelismeydi
Dunumuzu guzellestiren bi gelismeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten çok çok acil kaleci, 6 numara ve forvet transferi lazım tespitler doğruDomènec Torrent'in yönetime sunduğu transfer raporu;
1 Kaleci (Acil)
1 Ön Libero (Acil)
1 Merkez Orta Saha (Acil)
1 Sağ Kanat (Şartlara Göre)
1 Santrafor (Acil)
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben şu an itibariyle daha kötüler diyebilirim. Cengiz başkan hastalanana kadar bence gayet iyi idi. Onun da hatası hasta halde bırakmamak oldu. Allah rahmet eylesin tekrardan.Mustafa cengiz ve yönetminden hiçbir farkları kalmadı. Daha kötü olacaklar muhtemelen
Ahbert hoşgeldin geçmiş olsun.düne kdr hakem dedğimizde ftciler yine hakem dış güç blah blah blah yapan tipler ne hikmetse hakemlerin farkına varmış dün birkaç tipi gördüm. normalde bırakın hakemi diye msj atıyolardı. takımın aleyhindeki kararları bile tdyi sevip sevmediklerine göre değerlendiren -taraftar-lar da aynı hizaya geldiyse belki bişeyler değişmeğe başlayabilir. bi de bu tipler kendilerini gerçek taraftar diğerlerini ftsporlu fln diye anlatıyodu.
Ahbert hoşgeldin geçmiş olsun.
İlk başta bu gerçek olamaz diye düşündüm ama gayet olası ya bunun yaşanması.
Ligin en çok koşan takımıyla oynuyoruz, şimdiden sıfır puan daha yazalım.Ekli dosyayı görüntüle 147825
Genc takim cok kosuyor demek
Sen hiç biten aslan gördün mü Vasflix Galatasaray yıkılmaz..bittik bittik bittik biz beyler
Denizcinin haberine benzio#SONDAKİKA : BURAK ELMAS VE TORRENT RESMEN TRANSFER HAKKINDA GÖRÜŞTÜLER ÇOK NET BİR BİLGİDİR.
Torrent'ten Elmas'a > "Sayın Elmas bu takıma kesinlikle 6 numara gerekiyor ortasahamız çok yumuşak ve pasif. Maddi durumdan haberdarım şunu alın istiyorum diyemem ben sadece burda bir çalışanım eğer bütçe açılırsa 2 isim gerekiyor."
Elmas'tan Torrent'e > " Hocam haklısın gerçekten fakat şuan birileri gitmeden maalesef alamayız. Kiralık listene göz atacağım. Sana güveniyoruz bir süre böyle idare etmen gerekebilir"
#Galatasaray #DomenecTorrent #BurakElmas
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bittik bittik bittik biz beyler
Bir takım lobi faaliyetlerine giriştim adını listede görüncesaol heis sırtımdan bıçaklandığımı düşünüyorum
Aslında kimseyi yadırgamamak lazım öyle dedi böyle dedi diyedüne kdr hakem dedğimizde ftciler yine hakem dış güç blah blah blah yapan tipler ne hikmetse hakemlerin farkına varmış dün birkaç tipi gördüm. normalde bırakın hakemi diye msj atıyolardı. takımın aleyhindeki kararları bile tdyi sevip sevmediklerine göre değerlendiren -taraftar-lar da aynı hizaya geldiyse belki bişeyler değişmeğe başlayabilir. bi de bu tipler kendilerini gerçek taraftar diğerlerini ftsporlu fln diye anlatıyodu.