Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domènec Torrent'in yönetime sunduğu transfer raporu;

1 Kaleci (Acil)
1 Ön Libero (Acil)
1 Merkez Orta Saha (Acil)
1 Sağ Kanat (Şartlara Göre)
1 Santrafor (Acil)

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerçekten çok çok acil kaleci, 6 numara ve forvet transferi lazım tespitler doğru

Muslera sene sonuna kadar oynayabilecek mi belli değil, İsmail ve Fatih kaleci bile değil. Okan ı tuttuk kiralık verdik adam orda şov yapıyor
Berkan ve Taylan orta saha bile değil benim gözümde, hatta İsmail ne kadar kötüyse bu son 10 maçlık seride Berkan ve Taylan da o kadar kötü
Mostafa Mohamed Afrika Kupasında, Diagne sakat Halil forvet değil. Mostafa yine diğerlerine göre santrafor ama o da çok gol kaçırıyor bu takıma gol atmasını bilen bir forvet lazım dün Diouf un yaptıklarını bizim takımda çok çok uzun zamandır göremiyoruz

Bu kadar doğranmak normal bir şey değil, hakem görmedi hata yaptı denecek bir şey de değil haftalardır söylüyorum. Acil artık bir şeyler yapılması şart. Fatih hocayı tff yollattı bunu kanıtlayamam ama eminim, önlerindeki en büyük engel de kalkmış oldu. O yapıya tek karşı çıkan adam oydu. Şu anda paşabahçesporla maç yapalım kazanırız diyemiyoruz çünkü hakemlerin olaya el atacağını hepimiz biliyoruz ama bir şey yapamıyoruz. Yönetim de aynı taraftar gibi izliyor, işte en çok koyan da bu

düne kdr hakem dedğimizde ftciler yine hakem dış güç blah blah blah yapan tipler ne hikmetse hakemlerin farkına varmış dün birkaç tipi gördüm. normalde bırakın hakemi diye msj atıyolardı. takımın aleyhindeki kararları bile tdyi sevip sevmediklerine göre değerlendiren -taraftar-lar da aynı hizaya geldiyse belki bişeyler değişmeğe başlayabilir. bi de bu tipler kendilerini gerçek taraftar diğerlerini ftsporlu fln diye anlatıyodu.

düne kdr hakem dedğimizde ftciler yine hakem dış güç blah blah blah yapan tipler ne hikmetse hakemlerin farkına varmış dün birkaç tipi gördüm. normalde bırakın hakemi diye msj atıyolardı. takımın aleyhindeki kararları bile tdyi sevip sevmediklerine göre değerlendiren -taraftar-lar da aynı hizaya geldiyse belki bişeyler değişmeğe başlayabilir. bi de bu tipler kendilerini gerçek taraftar diğerlerini ftsporlu fln diye anlatıyodu.
Ahbert hoşgeldin geçmiş olsun.

#SONDAKİKA : BURAK ELMAS VE TORRENT RESMEN TRANSFER HAKKINDA GÖRÜŞTÜLER ÇOK NET BİR BİLGİDİR.

Torrent'ten Elmas'a > "Sayın Elmas bu takıma kesinlikle 6 numara gerekiyor ortasahamız çok yumuşak ve pasif. Maddi durumdan haberdarım şunu alın istiyorum diyemem ben sadece burda bir çalışanım eğer bütçe açılırsa 2 isim gerekiyor."

Elmas'tan Torrent'e > " Hocam haklısın gerçekten fakat şuan birileri gitmeden maalesef alamayız. Kiralık listene göz atacağım. Sana güveniyoruz bir süre böyle idare etmen gerekebilir"
#Galatasaray #DomenecTorrent #BurakElmas

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Denizcinin haberine benzio

Aslında kimseyi yadırgamamak lazım öyle dedi böyle dedi diye
Çünkü öyle saçma sapan bir ortam var ki kim ne derse desin aynı anda hem haklı hem haksız olabiliyor
Hakeme laf edene takıma bak, takıma laf edene hakeme bak diye çıkışanların hepsi haklı
Örneğin dün hakem bizi doğradı biz de buna katkı verdik saçma sapan goller yiyerek penaltı kaçırarak
Hani bi hikaye var ya
Nasrettin hoca kavga eden 2 kişiye sormuş niye kavga ediyorsunuz diye
Adamın biri demiş böyle böyle oldu, hoca haklısın demiş
Diğeri de kavga nedenini anlatmış, hoca haklısın demiş
Bunları izleyen dışardan bi vatandaş da hocaya hoca hoca hem ona haklısın dedin hem buna haklısın dedin bu nasıl oluyor demiş
Hoca da adama dönüp sen de haklısın kardeşş demiş.
Yani at izinin it izine karıştığı şu ortamda en az suçlu taraftar ve kim ne dese haklıdır
Ama bunun sonun bir sonu artık gelmeli
Herkes bölünmüş, birbirine sallıyor
Malesef ki biri çıkıp herkesi kenetlendirmezse olanın kime olacağı belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt