Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babel , feghouli , yedlin , diagne giderse transfer dönemi başarılı bitmiş sayılır.

200w.webp

Böyle degil mi Moodun?

Bu sessizlik hayra alamet değil. Çok sağlam transferler gelecek gibi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben pek mana veremedim. iyi topçu ama yaşından ötürü uzun vadeli bir hamle sayılmaz
kısa vadede de ne kadar ihtiyaç var tartışılır. zaten çok öndeler
nwakame sakatlanıyo zırt pırt gervinho sezonu kapattı. bence oraya bir adam almaları gerekiyordu. laz messiye de güven olmaz o da sakatlanabilir her an.
avcı bu sene şampiyonluğu bırakırsa kariyeri biter. ts de seneye küme düşer. puan olarak önde olmalarına rağmen hala maliyetli transfer yapmalarını buna yoruyorum

Bu kadar bos konuşmayın yav, kim talimatlı???

Burak Elmasla haftada 2 gün telefonla konuşan, Terim bu performansıyla gönderilse itiraz etmem diyen Haluk mu?

Yoksa iddia edildiği gibi Alioski ve Udinese’deki sagbeki bize çakmaya çalışanların paralı kalemleri mi?

Adamların söylediği birçok şey ertesi gün teyit oluyor, gazeteler izliyor bu adamları, ertesi gün haber yapıyor.

Birazcık hakkaniyet lütfen…
hayırdır, öyle bi savunmuşsun ki haluk yürekliyi bilmesek çok muhteşem gazeteci zannedeceğiz. tamamen boş yorum yapmaşsın, haluk ve kolpalarını aylardır dinliyoruz.

Yahu adam Nwakaeme - Visca - Bakasetas - Djaniny - Cornelius - Gervinho hücum hattına sahip, biz üç tane kaliteli topçu isteyince yok para yok yapılanma lafı işitiyoruz ki adamlar kouusi ve Visca'yı transfer sezonu başlamadan bitirdiler.

Rakibin senin bu takım sonuçta, kalecisi de ligin en iyisi. Nasıl rekabet edeceksin ?

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt