Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor, Edin Visca transferi için Başakşehir'e 3 taksit halinde 4.3 milyon avro ödeneceğini açıkladı.

Trabzonspor, Edin Visca'yla 3.5 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Visca'nın sözleşme detayları:

2021-22: 750 bin avro
2022-23: 1.5 milyon avro
2023-24: 1.5 milyon avro
2024-25: 1.5 milyon avro

Menajerlik hizmet bedeli: Sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, oyuncuya ödenecek yıllık ücretin %10'u.

Yahu adam Nwakaeme - Visca - Bakasetas - Djaniny - Cornelius - Gervinho hücum hattına sahip, biz üç tane kaliteli topçu isteyince yok para yok yapılanma lafı işitiyoruz ki adamlar kouusi ve Visca'yı transfer sezonu başlamadan bitirdiler.

Rakibin senin bu takım sonuçta, kalecisi de ligin en iyisi. Nasıl rekabet edeceksin ?

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut gelirleriyle oyuncu maaşlarını bile ödeyemezler. 30 senedir şampiyon olamayıp bu kadar yaklaşınca son kozlarını oynuyorlar.

4.3 m euro + kdv
oha lan bu paraya ay çiçek ekilir
ay çiçeği yağı fiyatı düşürülür

Trabzonspor, Edin Visca transferi için Başakşehir'e 3 taksit halinde 4.3 milyon avro ödeneceğini açıkladı.

Trabzonspor, Edin Visca'yla 3.5 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Visca'nın sözleşme detayları:

2021-22: 750 bin avro
2022-23: 1.5 milyon avro
2023-24: 1.5 milyon avro
2024-25: 1.5 milyon avro

Menajerlik hizmet bedeli: Sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, oyuncuya ödenecek yıllık ücretin %10'u.
zaten şampiyon oldunuz hamsiler. 32 yaşındaki adama bukadar para verecek kadar korkmanıza gerek yok. şampiyonluğu biri çalacak diye ödleri kopuyor.

Bu kadar harcama yaptilar Istanbul kulüpleri kadar gelirleri yok, sampiyon olamazlarsa cok komik olur gercekten. Ama sampiyonluklarini engelleyebilecek baska bir takim göremiyorum su an maalesef.

84F1A946-3068-465E-B2EF-13246F447C31.jpeg

Kaynak Sky Sports

fb53b3f4bd388407fd844eb7c9bed549.gif

hangi parayla yapacaklar?
benim işim para bulmak değil onların işi para bulmak, kaç senedir denk bütçe diye takımda bonservis/yıllık maaş dengesini sabote edip niyetlendikleri transferlerin yüzde 90'ında başarısız oldular. bunlarda da bir iş göremedik, para bulamıyorlarsa bulabilen gelsin

Bu kadar harcama yaptilar Istanbul kulüpleri kadar gelirleri yok, sampiyon olamazlarsa cok komik olur gercekten. Ama sampiyonluklarini engelleyebilecek baska bir takim göremiyorum su an maalesef.
Nokta kadar şansımız olsa bunu söylemek istemezdim; 'maalesef' değil, 'maalmemnuniye'...Lig ve kupada saf dışı kaldık, birde üzerine FBJK şampiyonluğunu görmek, kalan kısa ömrümden birkaç ay daha götürür...

4.3 m euro + kdv
oha lan bu paraya ay çiçek ekilir
ay çiçeği yağı fiyatı düşürülür
Yağ fiyatları bu kadar artmışken yağ fabrikası kurar 2. Ligden takım satın alır her sene sponsoru olur hem reklamım olur hem fantazi yaşamış olurum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt