- 5 Eylül 2014
- 80.221
- 62.899
- 4.283
rahat ol düzelecekBen atamadigimiz gollerde kizmamda yediğimiz gollerde kızıyorum. Hep aynı golü yiyoruz. Hele o fenerden yediğimiz gol skandaldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rahat ol düzelecekBen atamadigimiz gollerde kizmamda yediğimiz gollerde kızıyorum. Hep aynı golü yiyoruz. Hele o fenerden yediğimiz gol skandaldi
Sen bana niye küstün la. Seviyorum da seni. Kalbimi kirma renkdas. Sulhun kabuldurSulh talep ediyorum
Bakacağız, oyle bi olay varsa cikipHaluk yürekli akşam buna sallamıştı alioski ve larsen transferleri için. Bakalım ne diyecek. Zaten transfer döneminde 2. Başkan olarak görev alırken biranda judo takımına postalamıştı. Şaşırmıştım. Demek ki bu yüzdenmiş. Burak elmas seni 2. Başkan yapmış sen git menejerlerle iş çevir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haluk suçladı inkar edecek muhtemelen.Bakacağız, oyle bi olay varsa cikip
konusacak degil adam ama
Yüzü eskidi Mostafa’nın ama. Sayılmaz oDaha yeni mostafanin bonservisini aldık bir de. Santrafor transferi beklemiyorum o yüzden. Yapılmamalı da zaten.
Sosyal medyadan ederdi bence. Muhtemeen danışıklı dövüş bu. Sen o transferleri ortaya at, ben de olayları anlatayım denmiş gibi.Haluk suçladı inkar edecek muhtemelen.
Adama demediklerini bırakmadılar. Utanmadan birlikte programa mı çıkacaklar bir de hiç bir şey dememiş gibi.
Bunu da kolpalıyor olamaz herhalde
Özlemişim. Sakatlanmaz bir daha umarım.
Danışıklı dövüş olabilir. Ben haluktan umutlu değilim de Gökhan fena bozacak gibi. Rezanda halukun programına çıkmıştı şimdi bunda sıra. Kol kırılır yen içinde kalır. Günahlarını almak istemiyorum ama bunlar bana göre ajan gibi bişey. Sıradaki mason şair yöneticimiz de olabilir.Sosyal medyadan ederdi bence. Muhtemeen danışıklı dövüş bu. Sen o transferleri ortaya at, ben de olayları anlatayım denmiş gibi.
Hoca’nın hamlesine karsi bir hamle olarak görüyorum ve icinde bulunduğumuz şu durumdan bıktım artık
Yiğit'in tek Yt yorumuna bakarSanki bot gibi sürekli aynı yere yazıyo cevaplayanlar olmuş onlara cevap vermiyo
![]()
Diagneyi beğeniyormusun sen şaşırdim. Ben sinir oluyorum çakma balotelliyeDiagne 13
Mo 5
Halil kiralama bedelleri 2m civarında galiba
20m harcanmış o bölgeye. Diagne dışında beğenmiyorum diğer ikisini ama yapacak birşey yok. Zengin bir kulüp değiliz ki tak diye kapının önüne bırakıp yeniden para harcayalim o mevkiye.
Ne bozması renktas, yalvarmışlardır programa da çık. Üstte de dediğim gibi, anlaşılmış bir olay.Danışıklı dövüş olabilir. Ben haluktan umutlu değilim de Gökhan fena bozacak gibi. Rezanda halukun programına çıkmıştı şimdi bunda sıra. Kol kırılır yen içinde kalır. Günahlarını almak istemiyorum ama bunlar bana göre ajan gibi bişey. Sıradaki mason şair yöneticimiz de olabilir.
S Sport kanalında golün verildiği bi videogördüğün vakit direkt burıya at rtaş bizde okuyak
Youtubede survivor videolarinin altına bak. Yiğiti orda goreceksin. Yine Fenerli Ogeday diye aniriyorYiğit'in tek Yt yorumuna bakarSanki bot gibi sürekli aynı yere yazıyo cevaplayanlar olmuş onlara cevap vermiyo
![]()
Çok gol kaçırıyor ama o oyundayken çok pozisyona giriyoruz. Keşke bitiricilikte daha becerikli/şanslı olabilseydiDiagneyi beğeniyormusun sen şaşırdim. Ben sinir oluyorum çakma balotelliye
Bunu da kolpalıyor olamaz herhalde
halukun ağzının payını bi güzel verse keşke. futbolun f' sine dokundurtmadıkları adamı bi de menajer yolsuzluğuyla suçluyorlar. yazın yapılan 25-30 milyonluk transferleri sorgulayın yiyorsa.Adamı karalaya karalaya programa çıkarttı. Helal olsun!