Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk yürekli akşam buna sallamıştı alioski ve larsen transferleri için. Bakalım ne diyecek. Zaten transfer döneminde 2. Başkan olarak görev alırken biranda judo takımına postalamıştı. Şaşırmıştım. Demek ki bu yüzdenmiş. Burak elmas seni 2. Başkan yapmış sen git menejerlerle iş çevir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakacağız, oyle bi olay varsa cikip
konusacak degil adam ama

nerede olursam olayım
ben buyum
duygularımı belli ederim

Haluk suçladı inkar edecek muhtemelen.

Sosyal medyadan ederdi bence. Muhtemeen danışıklı dövüş bu. Sen o transferleri ortaya at, ben de olayları anlatayım denmiş gibi.
Hoca’nın hamlesine karsi bir hamle olarak görüyorum ve icinde bulunduğumuz şu durumdan bıktım artık

Diagne 13
Mo 5
Halil kiralama bedelleri 2m civarında galiba

20m harcanmış o bölgeye. Diagne dışında beğenmiyorum diğer ikisini ama yapacak birşey yok. Zengin bir kulüp değiliz ki tak diye kapının önüne bırakıp yeniden para harcayalim o mevkiye.

Sosyal medyadan ederdi bence. Muhtemeen danışıklı dövüş bu. Sen o transferleri ortaya at, ben de olayları anlatayım denmiş gibi.
Hoca’nın hamlesine karsi bir hamle olarak görüyorum ve icinde bulunduğumuz şu durumdan bıktım artık
Danışıklı dövüş olabilir. Ben haluktan umutlu değilim de Gökhan fena bozacak gibi. Rezanda halukun programına çıkmıştı şimdi bunda sıra. Kol kırılır yen içinde kalır. Günahlarını almak istemiyorum ama bunlar bana göre ajan gibi bişey. Sıradaki mason şair yöneticimiz de olabilir.

Diagne 13
Mo 5
Halil kiralama bedelleri 2m civarında galiba

20m harcanmış o bölgeye. Diagne dışında beğenmiyorum diğer ikisini ama yapacak birşey yok. Zengin bir kulüp değiliz ki tak diye kapının önüne bırakıp yeniden para harcayalim o mevkiye.
Diagneyi beğeniyormusun sen şaşırdim. Ben sinir oluyorum çakma balotelliye

Danışıklı dövüş olabilir. Ben haluktan umutlu değilim de Gökhan fena bozacak gibi. Rezanda halukun programına çıkmıştı şimdi bunda sıra. Kol kırılır yen içinde kalır. Günahlarını almak istemiyorum ama bunlar bana göre ajan gibi bişey. Sıradaki mason şair yöneticimiz de olabilir.

Ne bozması renktas, yalvarmışlardır programa da çık. Üstte de dediğim gibi, anlaşılmış bir olay.

gördüğün vakit direkt burıya at rtaş bizde okuyak
S Sport kanalında golün verildiği bi video :D
youtube-troll-yorum-1.JPG

Adamı karalaya karalaya programa çıkarttı. Helal olsun!
halukun ağzının payını bi güzel verse keşke. futbolun f' sine dokundurtmadıkları adamı bi de menajer yolsuzluğuyla suçluyorlar. yazın yapılan 25-30 milyonluk transferleri sorgulayın yiyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt