Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ft savunanlar Futbol cahili Ftyi elestirenler futbol ustadi.Kufur etmemek icin elimi zor tutuyorum artik.Fatih Terim kadar basiniza taş dussun yaw .Adami deli ediyonuz.Hep ayni seyleri yazmaktan bikmiyonuz mu Agacim siz ya.Bi rahat birakin artik adam gibi nobetin keyfini cikaralim.

Ft savunanlar Futbol cahili Ftyi elestirenler futbol ustadi.Kufur etmemek icin elimi zor tutuyorum artik.Fatih Terim kadar basiniza taş dussun yaw .Adami deli ediyonuz.Hep ayni seyleri yazmaktan bikmiyonuz mu Agacim siz ya.Bi rahat birakin artik adam gibi nobetin keyfini cikaralim.

adını değiştir

Yok mu brezilya’dan bir 6 numara haberi kuruduk be

o tasi gogsumuzde yumusatiriz biz

Kadin futbol ligi şampiyonluğunu katmislar 4.kupaya ahahahah🤣ulaaa hic güleceğim yoktu

giresun'u yenemezsek hoca kovulur gibi
1641420254483.png

Büyük ihtimalle Borrell. Normalde en kötü kaynak ama öğlen saatlerinde Terim’e yardımcı diye duyurmuşlardı. Bir de Özel Haber diye vermişler.

yalnız bu hocaya yol göstermek demek olabilir. acaba hocanın bu konuda görüşü tamamen olumlu mu? hiç sanmıyorum şahsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt