Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.994
- 5.011
- 2.273
Cekmisler yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft savunanlar Futbol cahili Ftyi elestirenler futbol ustadi.Kufur etmemek icin elimi zor tutuyorum artik.Fatih Terim kadar basiniza taş dussun yaw .Adami deli ediyonuz.Hep ayni seyleri yazmaktan bikmiyonuz mu Agacim siz ya.Bi rahat birakin artik adam gibi nobetin keyfini cikaralim.
o tasi gogsumuzde yumusatiriz bizFt savunanlar Futbol cahili Ftyi elestirenler futbol ustadi.Kufur etmemek icin elimi zor tutuyorum artik.Fatih Terim kadar basiniza taş dussun yaw .Adami deli ediyonuz.Hep ayni seyleri yazmaktan bikmiyonuz mu Agacim siz ya.Bi rahat birakin artik adam gibi nobetin keyfini cikaralim.
Gavurca Gulmek10 yıl birlikte çalışmışlar. "Lol" ne oluyor anlamadım.
Nasil kovulacak? Kapi gibi sözlesmesi var.giresun'u yenemezsek hoca kovulur gibi
giresun'u yenemezsek hoca kovulur gibi
kovarlarsa tazminatla uğraşmaz ft.Nasil kovulacak? Kapi gibi sözlesmesi var.
Nicein cezayirli 8 numarayi yazdilar gecenYok mu brezilya’dan bir 6 numara haberi kuruduk be
yönetim memnun değil gibi bence.
o gelmeztiviterde juanma lillo diiola
yalnız bu hocaya yol göstermek demek olabilir. acaba hocanın bu konuda görüşü tamamen olumlu mu? hiç sanmıyorum şahsenBüyük ihtimalle Borrell. Normalde en kötü kaynak ama öğlen saatlerinde Terim’e yardımcı diye duyurmuşlardı. Bir de Özel Haber diye vermişler.
Takvim.com.tr yazdı Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün canlı yayında açıkladı! Aslan’a Rodolfo Borrell geliyor
Takvim.com.tr gün içerisinde Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın dünyaca ünlü isim Rodolfo Borrell’i takımda istediğini yazmıştı. Pep Guardiola’nın yardımcısı...www.takvim.com.tr