- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Yiğit abim vayyönetim memnun değil gibi bence.
o yardımcı her kimse onunla asistan olması için değil hoca olması için görüşüldüğü kanaatindeyim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yiğit abim vayyönetim memnun değil gibi bence.
o yardımcı her kimse onunla asistan olması için değil hoca olması için görüşüldüğü kanaatindeyim.
Bu arada Ceide’ye teklif yaptigimizi yazan norvecli gazeteci bugun yaptigimiz teklifin cok dusuk oldugunu ve teklifimizden sonra herhangi bir gelisme olmadigini yazdi. Baska ilgilenen takimlar da var.
ben de bu kanaatteyim. yönetim direkt göndermek yerine onun bırakmasını istiyor gibi.yalnız bu hocaya yol göstermek demek olabilir. acaba bu konuda görüşü tamamen olumlu mu? hiç sanmıyorum şahsen
yusuf kara = motzLan harbi birşey soracağım banliydim 1 haftadır dalga gecmeyin. Mozart Serkan mi yiğit Mozart mi kimin eli kimin gotunde mala döndüm domf geri dönmedi mi lan biri izah etsin lütfen
Vay husnu abimLan harbi birşey soracağım banliydim 1 haftadır dalga gecmeyin. Mozart Serkan mi yiğit Mozart mi kimin eli kimin gotunde mala döndüm domf geri dönmedi mi lan biri izah etsin lütfen
mozart= serkan ş.Lan harbi birşey soracağım banliydim 1 haftadır dalga gecmeyin. Mozart Serkan mi yiğit Mozart mi kimin eli kimin gotunde mala döndüm domf geri dönmedi mi lan biri izah etsin lütfen
keramettin alayımıza sapladı. kimin kim olduğunu artık biz de bilmiyoruzLan harbi birşey soracağım banliydim 1 haftadır dalga gecmeyin. Mozart Serkan mi yiğit Mozart mi kimin eli kimin gotunde mala döndüm domf geri dönmedi mi lan biri izah etsin lütfen
keramettin alayımıza sapladı. kimin kim olduğunu artık biz de bilmiyoruz![]()
yanlış bilgiyusuf kara = motz
umut gül= serkan
motz = hakan düz
Lan harbi birşey soracağım banliydim 1 haftadır dalga gecmeyin. Mozart Serkan mi yiğit Mozart mi kimin eli kimin gotunde mala döndüm domf geri dönmedi mi lan biri izah etsin lütfen
motz-> domf
heybet-> motz
hakan duz-> hakan motz
aşı ol-> omicron
semih çiğdem-> ıgor tudor
maykıl yırttı![]()
keramettin alayımıza sapladı. kimin kim olduğunu artık biz de bilmiyoruz![]()