Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Ceide’ye teklif yaptigimizi yazan norvecli gazeteci bugun yaptigimiz teklifin cok dusuk oldugunu ve teklifimizden sonra herhangi bir gelisme olmadigini yazdi. Baska ilgilenen takimlar da var.

Konradsen gelir bence,iyi topcu kacirmayalim

yalnız bu hocaya yol göstermek demek olabilir. acaba bu konuda görüşü tamamen olumlu mu? hiç sanmıyorum şahsen
ben de bu kanaatteyim. yönetim direkt göndermek yerine onun bırakmasını istiyor gibi.

ama ft kalmakta ısrarcı görünüyor. bu tabloda 1-2 maç daha kaybederse kovulur bence.

FIXtMvGXIAA4aeT

borell olabilirmis. kabul et terim kabul

Lan harbi birşey soracağım banliydim 1 haftadır dalga gecmeyin. Mozart Serkan mi yiğit Mozart mi kimin eli kimin gotunde mala döndüm domf geri dönmedi mi lan biri izah etsin lütfen
yusuf kara = motz
umut gül= serkan
motz = hakan düz

Lan harbi birşey soracağım banliydim 1 haftadır dalga gecmeyin. Mozart Serkan mi yiğit Mozart mi kimin eli kimin gotunde mala döndüm domf geri dönmedi mi lan biri izah etsin lütfen
Vay husnu abim🤹‍♂️bursali misin kadifeli gelin sarkisini soyleyelim mi gedson gelince

güzel gelişmeler. yönetim yardımcı işini kabul etmeyeceğini bilip çek git diyor
hala koltukta diretip sözünü yerse de kukladan öteye gitmeyecek. kazanılan her olumlu iş onlara paye olacak

keramettin alayımıza sapladı. kimin kim olduğunu artık biz de bilmiyoruz :(

Jupiter balik fatih hocaya sansli is ortakliklari getirir demiştim gecen yaz,borrel veya bi benzerini kabul edecektir.17 ocaga kadar bu is hallolur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt