- 3 Haziran 2015
- 53.840
- 61.829
- 3.963
bence gedsonla ilgileniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belli ki Gedsona ciddi ilgimiz var ...bence gedsonla ilgileniyoruz
Ya insanların söylediklerini çarpıtıp hamaset yapmayın burada. FT büyüktür GS dememiş adam. 8 şampiyonluk görmüş , tarihin en başarılı yerli hocası giderse şampiyonluk göremeyiz demek FT>GS demek değildir. Dönüp bakalım son 20-25 yıla FT harici kaç tane hoca GS ile şampiyonluk almış ?Bu ne bicim bir anlayis?
yani sen resmen ft>Galatasaray diyorsun.
Galatasary ft den önce'de vardi ve sampiyonluk elde etmisti ve ft'den sonra da olacak ve sampiyon olacak.
sen hic merak etme kardesim.
Is yaparmi? Beles tecrubeli orta saha
Allah bozmasınbakiyorum da keyifler yerinde
Şöyle herkesin ortak noktası 2 transferle daha da şenlenir buralar...bakiyorum da keyifler yerinde
Is yaparmi? Beles tecrubeli orta saha
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O açıdan bakarsak FT'nin Galatasaray dışında ne başarısı var?Ya insanların söylediklerini çarpıtıp hamaset yapmayın burada. FT büyüktür GS dememiş adam. 8 şampiyonluk görmüş , tarihin en başarılı yerli hocası giderse şampiyonluk göremeyiz demek FT>GS demek değildir. Dönüp bakalım son 20-25 yıla FT harici kaç tane hoca GS ile şampiyonluk almış ?
Genç kızları tuzağına düşüren italyan bir abiye benziyor...Sporting'de oynarken müthiş futbolcuydu. Havasından mıdır suyundan mıdır adam İngiltere'ye bir gitti Aytaç Kara'ya döndü, bir daha da dikiş tutturamadı.
Nusretin çiftliğini işletiyormuş diye duydum@Igor Tudor naber la hırvat çomarı
O açıdan bakarsak FT'nin Galatasaray dışında ne başarısı var?
Ne diyon oglum@Igor Tudor naber la hırvat çomarı
Ya insanların söylediklerini çarpıtıp hamaset yapmayın burada. FT büyüktür GS dememiş adam. 8 şampiyonluk görmüş , tarihin en başarılı yerli hocası giderse şampiyonluk göremeyiz demek FT>GS demek değildir. Dönüp bakalım son 20-25 yıla FT harici kaç tane hoca GS ile şampiyonluk almış ?