Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Ben arasıra tudora söverim, razbijam ti ga o glavuNe diyon oglum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben arasıra tudora söverim, razbijam ti ga o glavuNe diyon oglum
Göztepe, Dinamo Zagreb forması giyen François Moubandje ile anlaşmaya vardı.Evet transferler açıklansın![]()
Tudorun kurdugu takim ve hocanin gucu ile beraber 2 sene sampiyon oldukBen arasıra tudora söverim, razbijam ti ga o glavu
Avatarini tudor yapsanaTudorun kurdugu takim ve hocanin gucu ile beraber 2 sene sampiyon olduk
Fenerin bioe gerisindeydik.Bu ne bicim bir anlayis?
yani sen resmen ft>Galatasaray diyorsun.
Galatasary ft den önce'de vardi ve sampiyonluk elde etmisti ve ft'den sonra da olacak ve sampiyon olacak.
sen hic merak etme kardesim.
Bu genc kadroyada sabredin basari gelecek zaten 2 tane eksiğimiz var.Mancini’ye sabredilse gerçek başarı elde edilicekti
HayirAvatarini tudor yapsana
Küme düşüyoruz kardeşim sabır taşı olduk sabretmektenBu genc kadroyada sabredin basari gelecek zaten 2 tane eksiğimiz var.
Bu sene ligi 13 filan bitirirsek gelecek 4 yil lige amborgo koyacagizKüme düşüyoruz kardeşim sabır taşı olduk sabretmekten
Evet dogru yoldayizBu sene ligi 13 filan bitirirsek gelecek 4 yil lige amborgo koyacagiz
Transfertransfer mi istifa mı kararsızım
Hocam kendinizi çok geliştirmişsiniz, tekrar yollarımız kesişir miBu sene ligi 13 filan bitirirsek gelecek 4 yil lige amborgo koyacagiz
Bir mucize oldu UEFA yi kazandık diyelim her şey unutulur mu hocayla ilgili Lig de 10. olsak bile her şeyi unutur musunuz renktaslar olmaz ama merak ettim cevapları
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerin bioe gerisindeydik.