Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım biz bu sezon Gençlere o kadar yatırım yaptık ama biz niye Brezilya veya Arjantinden gençlere yatırım yapmıyoruz?....

çokmu zor oradan bir Sağ veya Solbek bulmak?...veya bir Stoper veya ön Libero bulmak....bizim ligin bir Kuralı vardır...

Stoperin Brezilyalı ve Skorer olacak( beğenmediğimiz Maicon bizi attığı gollerle bizi Şampiyon yapmıştı)....oynattığın 6 numara Güney Amerikalı olacak ve çirkef olacak(Melo Juventusdayken bize geldiği sezon öncesinin en kötü oyuncularından seçilmişti) çünkü Brezilyalı veya o kıtadaki oyuncular Taraftara oynamasını seviyorlar ve bunu bizim taraftarlarda çok seviyor...10 numara dediğinde şutör ve skorer olmalı...Bakasetas en büyük örneği aslında....geçen sezon öyle yada böyle oturmuş bir kadro vardı ve o kadronun tek eksiği bir duran top ustası ve Skorer bir 10 numaraydı...bu sezon harcadığımız paranın yarısına öyle bir 10 numara alabilirdik ama kime söylüyoruz?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşin şakası bir yana artık gerçekten de zor Brezilya liginden falan potansiyelli genç oyuncu getirmek. Brezilya pazarını Madrid gibi takımlar dağıttı. Ayağı olan genç için kapıyı 10-15 milyondan açıyorlar. Oralardan da artık en fazla yıllardır yurt dışına çıkamamış oyuncuları alabiliriz ki yetenek kırıntısı olana yine uçuk bir bonservis istiyorlar. O pazar bize çok uzak. Kuzey Avrupa pazarı da artık pahalı gelecek. Altyapı yatırımının, tesisleşmenin, profesyonelleşmenin önemini maalesef hala anlayamadık ülkece. Parayı sürekli yanlış yerlere harcıyoruz.

İşin şakası bir yana artık gerçekten de zor Brezilya liginden falan potansiyelli genç oyuncu getirmek. Brezilya pazarını Madrid gibi takımlar dağıttı. Ayağı olan genç için kapıyı 10-15 milyondan açıyorlar. Oralardan da artık en fazla yıllardır yurt dışına çıkamamış oyuncuları alabiliriz ki yetenek kırıntısı olana yine uçuk bir bonservis istiyorlar. O pazar bize çok uzak. Kuzey Avrupa pazarı da artık pahalı gelecek. Altyapı yatırımının, tesisleşmenin, profesyonelleşmenin önemini maalesef hala anlayamadık ülkece. Parayı sürekli yanlış yerlere harcıyoruz.
Norveç pazarı patladı. Yavaş yavaş ibre Fin-İzlanda'ya kayar bizim için tabi.

Avrupa takımları Uzakdoğu'ya da el attılar bi Güney Amerika gibi değil ama 2-3 yıl içinde o hale gelir.

Dourado için sakatlıktan sonra toplayamadı diyorlardı

Giresunspor'dan Galatasaray'a transfer kontrası
Giresunspor, Okan Kocuk'u geri isteyen Galatasaray'a karşı teklif yaptı. Sarı kırmızılıların talebine karşılık Karadeniz ekibi de Aytaç'ı isterken iki kulüp arasındaki iyi ilişkiler nedeniyle görüşmelerin olumlu sonuçlanması bekleniyor. Yine de Aytaç konusunda Terim'in fikri alınacak. (Hürriyet)

Aytaç’ı gene beleşe veriyoruz o kadar isteyeni varken kısaca.

Ya bişey söyleyeceğim artık Nando' nun zamanı geçmek üzere. Sonuçta 50 yaşına kadar oynamaz . Diyorum ki genç bir kaleci filan bulmaya çalışsak . Yerli ya da yabancı . Scout transferi olabilir. Her sene Nandonun rahat sezonu kapatma riski var artık .

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bişey söyleyeceğim artık Nando' nun zamanı geçmek üzere. Sonuçta 50 yaşına kadar oynamaz . Diyorum ki genç bir kaleci filan bulmaya çalışsak . Yerli ya da yabancı . Scout transferi olabilir. Her sene Nandonun rahat sezonu kapatma riski var artık .

Bu arada Nando düşmanı değilim . Çok severim , benim için efsanedir.

Giresunspor, Okan Kocuk'u geri isteyen Galatasaray'a karşı teklif yaptı. Sarı kırmızılıların talebine karşılık Karadeniz ekibi de Aytaç'ı isterken iki kulüp arasındaki iyi ilişkiler nedeniyle görüşmelerin olumlu sonuçlanması bekleniyor. Yine de Aytaç konusunda Terim'in fikri alınacak. (Hürriyet)

Aytac kendimize lazim bikere, ne berkan nede taylan güven veriyor. Ikisindende iyi bi 6 no. Bu Antalya macinda belli Oldu. Ama gelde bunu bizim akillilara anlat. Kafa olsa zaten okani vermezdiler.

Geçenlerde Danimarka ligi maçı izlemiştim. Midtjyland maçına denk gelmiştim. Kalecisi dikkatimi çekmişti.
Elías Rafn Ólafsson
Tek maç gösterge olmayabilir ancak fena kaleci değil.
21 yaşında izlandalı

Son düzenleme:

Aytaçin her yeri futbolcu olsa ne olur Okan işinin acil çözülmesi lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera'nın geleceği / kaleci konusu ve bir net, tecrübeli 6 numara.

başka beklentim ve isteğim sezon sonuna kadar yok. Fazlası kumar bana göre ekonomik açıdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt