Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23-28 yaş arası
Okuma yazması olmayan
Eti çiğ yiyen
Rakibine çarptığında kamyon çarpmışa çeviren
Sevgi denen histen nasibini almamış
Maliyeti uygun

bir orta saha istiyorum.

IMG_9138.JPG

halihazırda pep'in asistanı olarak çalışan birinin buraya asistan olarak gelmesi bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.

ışıtan beyi yemiş olmasınlar

torrent iddiası ise mantıklı çünkü adam boşta

Yav bu ismi gorunce bir gulme geliyor ve yazilarini ciddiye alıp layklayamiyorum. Ne olacak

Galatasaray'dan Eyüpspor'a transferi çok konuşulan Erencan Yardımcı'ya ayrı bir parantez açan Kulaksız, "Erencan Yardımcı olaydan sonra Galatasaray'dan transfer yapmaya çekiniyoruz. Erencan'ı şu anda Süper Lig'den Hatayspor ve Alanyaspor kiralık istiyor. 1. Lig'den de Adanaspor kiralık istiyor. 3 takımın da futbol şube sorumluları ile görüştük. Erencan ile ilgili kararı vereceğiz. Umut Bulut'un o pozisyondaki performansından dolayı Erencan çok fazla forma şansı bulamadı. Erencan'a da bize de transfer sürecinde çok haksızlık yapıldı. Erencan'ı belki de aldığımız ücretin 10 katına satacağız. Pa Dibba ile sohbet ederken 'Avrupa'nın en önemli kulüplerinde oynar' demişti. Erencan tekrardan Galatasaray'a döner mi? Bununla ilgili hukuki şartları incelememiz lazım" dedi.

geri verin iyi herife benziyodu ayı gibiydi

Sakatlık öncesi iyiydi be renktaş. Afrika'nın bataklık zeminlerinde sakatlandıktan sonra gelemedi kendine boss maalesef.
Ben sakatlıktan sonra, sakatlık öncesi performansıyla arada uçurum fark olan sporcuların mental anlamda yetersiz olduklarını düşünüyorum. Melo bel fıtığı ameliyatı olup 2 haftaya sahaya döndü ve kaldığı yerden devam etti. Transfer yaparken mental anlamda güçlü oyuncuları tercih etmeliyiz. Afrika'lı oyuncu alınmamalı. Güney Amerika'lı oyuncu alırken de çok iyi analiz edilmeli.

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Salı günü saat ikiye yaklaşırken, henüz hiçbir yerde yazılmamışken bir bilgi geldi: Galatasaray, Guardiola'nın yardımcısıyla görüşüyor diye. Hemen haberi doğrulatmaya çalıştım. Görüştüğüm yetkililer "Biz Fatih Terim ile devam edeceğiz, yeni teknik adam düşüncesi yok ama teknik ekibe takviye yapmayı düşünüyoruz" şeklinde cevaplar aldım.

Yarım saat sonra Erhan Kaan Adıgüzel kardeşim Habertürk'te Guardiola'nın yardımcısı haberini patlattı. Herkes yeni teknik adam olarak algıladı ancak Galatasaray'ın yeni teknik direktör olarak değil antrenör düşüncesi vardı. Bir anda Işıtan Gün topun ağzına koyuldu. Ama kimse başkan Burak Elmas'ın mesajını doğru okuyamamıştı ya da okumak istemiyordu.

Başkan Elmas da işaret etmişti
Elmas, "Hiçbir yönetim kurulu üyemiz Galatasaray SK Başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır" mesajını paylaşmıştı. Yani her şey benim bilgim dahilinde diyordu. Halihazırda Fatih Terim Hoca ile devam edeceğini belirten Elmas'ın Guardiola'nın yardımcısı olarak yansıyan ancak şu an yardımcısı olmayan Domenec Torrent ile Fatih Terim'e yardımcı hoca olarak düşündüklerini aslında söylüyordu.

Fatih Terim'le probleminin olmadığını söyledi
Işıtan Gün de dün gece olayın bu şekilde olduğunu net olarak açıkladı hem de kendisine sert eleştiri yapılan kanalda. Işıtan Gün, bilerek, isteyerek, cesurca, hiç çekinmeden aleyhinde en sert yorumların yapıldığı kanalı seçti. İstese Galatasaray Televizyonu'nu seçebilirdi. Ancak o iyi anlaşılmak istendi ve tüm algıları yıktı. Fatih Terim ile aralarında bir problem olmadığını ifade etti.

Premier Lig'den gelmiyor ki
İnsanlardan şu soru işareti oluştu. Bir yardımcı hoca neden Premier Lig'den, Süper Lig'e yardımcı hoca olarak gelsin ki... Galatasaray yönetiminin görüştüğü kişi Domenec Torrent... İspanyol antrenör uzun yıllar beraber çalışsa da şu an Guardiola'nın yardımcısı değil. Ve ayrıldıktan sonra önce ABD sonra Brezilya'da teknik adamlık yaptı. Ama onun alamet-i farikası ikinci adamlık ve şu an boşta. Yani Premier Lig şartlarını bırakıp gelmiyor.

Bay Terim; olmadı derim!

Oğuz Dizer
OĞUZ DİZER

Biliyorsun ! Biliyorsun da Galatasaray ile Terim isminin yan yana gelmesinden duyulan içsel akut rahatsızlık nedeninin daim talebin, fuzuli transferler olduğunu bilmiyorsun!

‘Saldırı’ olarak kabul ettiğin ama aslı başarısızlıkların nedenli eleştirilere, hazırlıklı olma projelerini bırak. Kulüpçe feda edilen dövizinin, girilen riskin karşılığını vermeye bak!

1996’dan itibaren Galatasaray kadro yapısı etkin adamısın. Ergun Gürsoy, Yurdaşen Karahasan‘ın oluşturduğu takımın 25 senedir kaymağını yemekten başka ne yaptın Allah aşkına? Efsane jenerasyon bitti, star transferlerinle kulüp kasası malı mülkü bitti. Canaydın ve Cengiz kanser olup yaşama veda etti. Beklenti ve bahanelerin bitmedi!

Yüzleşilmesi gereken zorlukların en önemlisi; Türk lirası maaşının, Euro bazında 3 milyon 200 bin bandına çekilmesi miydi? Allah yardımcın olsun, büyük fedakarlık valla!

Evet sorumluluk bir kişiye ait ve o kişi zaten adaletle düşünen, herkesin malumu! Gereğini yapmayacağından ve türlü bahanelerle, imparatorluğunu sürdürme gayretinde olacağından, zerre kuşkum yok Terim. Seni şimdi tanımıyorum bilirsin!

Galatasaray 1905’ten itibaren ışığını her daim yansıttı. Neredeyse ‘ışık ilk Terimle yansıdı’ diyebilecek meczuplar da var ya! Evvel Tıkanıklık 2000’de başladı ve efsane jenerasyonun futbolu bırakması, kiminin de Galatasaray ‘dan dışlanmasıyla da bitti!

Sonrası İmparatorun yaşaması, benzer kadronun yeniden kurulabilmesi amacıyla Galatasaray ‘ı tarumar eden transfer harcamalarıdır. Barındırılmayan Bülent Ünder, Lucescu, Mancini, Hamzaoğlu ve daha nice teknik adamdır!

Fatih Terim; şahsınızın tekrar başarı yaşatmak gibi bir şansı olmadığı gibi, arkanızda önemli bir jenerasyon ve futbol mirası bırakma ihtimali de yok! Sadece Başkanınız ve yönetiminize değil, külliyen Galatasaray camiasına da sabır diliyorum. İnisiyatifin kimin riyasetinde bulunduğu konusunda da, şimdilik konuşmuyorum!

bu oğuz dizer fena bi herif

Bay Terim; olmadı derim!

Oğuz Dizer
OĞUZ DİZER

Biliyorsun ! Biliyorsun da Galatasaray ile Terim isminin yan yana gelmesinden duyulan içsel akut rahatsızlık nedeninin daim talebin, fuzuli transferler olduğunu bilmiyorsun!

‘Saldırı’ olarak kabul ettiğin ama aslı başarısızlıkların nedenli eleştirilere, hazırlıklı olma projelerini bırak. Kulüpçe feda edilen dövizinin, girilen riskin karşılığını vermeye bak!

1996’dan itibaren Galatasaray kadro yapısı etkin adamısın. Ergun Gürsoy, Yurdaşen Karahasan‘ın oluşturduğu takımın 25 senedir kaymağını yemekten başka ne yaptın Allah aşkına? Efsane jenerasyon bitti, star transferlerinle kulüp kasası malı mülkü bitti. Canaydın ve Cengiz kanser olup yaşama veda etti. Beklenti ve bahanelerin bitmedi!

Yüzleşilmesi gereken zorlukların en önemlisi; Türk lirası maaşının, Euro bazında 3 milyon 200 bin bandına çekilmesi miydi? Allah yardımcın olsun, büyük fedakarlık valla!

Evet sorumluluk bir kişiye ait ve o kişi zaten adaletle düşünen, herkesin malumu! Gereğini yapmayacağından ve türlü bahanelerle, imparatorluğunu sürdürme gayretinde olacağından, zerre kuşkum yok Terim. Seni şimdi tanımıyorum bilirsin!

Galatasaray 1905’ten itibaren ışığını her daim yansıttı. Neredeyse ‘ışık ilk Terimle yansıdı’ diyebilecek meczuplar da var ya! Evvel Tıkanıklık 2000’de başladı ve efsane jenerasyonun futbolu bırakması, kiminin de Galatasaray ‘dan dışlanmasıyla da bitti!

Sonrası İmparatorun yaşaması, benzer kadronun yeniden kurulabilmesi amacıyla Galatasaray ‘ı tarumar eden transfer harcamalarıdır. Barındırılmayan Bülent Ünder, Lucescu, Mancini, Hamzaoğlu ve daha nice teknik adamdır!

Fatih Terim; şahsınızın tekrar başarı yaşatmak gibi bir şansı olmadığı gibi, arkanızda önemli bir jenerasyon ve futbol mirası bırakma ihtimali de yok! Sadece Başkanınız ve yönetiminize değil, külliyen Galatasaray camiasına da sabır diliyorum. İnisiyatifin kimin riyasetinde bulunduğu konusunda da, şimdilik konuşmuyorum!

bu oğuz dizer fena bi herif

Ouv boydan dizmiş

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt