Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan kimi istesek hint kumaşı, kendi topçusu olsa 5-8m arası para ister şu durumda. Ama kendi (başarılı) topçusu sözleşme uzatmayıp bedava gitmeye kalkınca kaos. Beter olun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Renktaş seni takibe alıyorum. Çok renkli bir renktaşssın...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaş seni takibe alıyorum. Çok renkli bir renktaşssın...

Utandım şimdi rengim sağol
giphy.gif

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bot Verification

Galatasaray sözlükteki aklı başında yazarlardan birine benziyor. Fatih terim üzerinden yapılanları güzel özetlemiş.

Kendi futbolcumuzu bile alamiyoruz

Kendi futbolcumuzu bile alamiyoruz
Şuan transfer dönemi ilk lig maçından sonra açılıyor.

Okan geri dönecek diye açıklasan bile ilk maça Giresun’da çıkmak zorunda. Bizim de deli gibi 3 puana ihtiyacımız var.

Giresun ilk maçı bizimle oynuyor. Oldu ki Okan o gün kötü günündeydi , yazılacakları bir düşünün.....

Giresun öne geçti dakika 70 vakit geçirmese maç sattı diyecekler , geçirse lan buraya geliyorsun ne haldeyiz utanmıyor musun diye bizim camia eleştirecek.

Rüyamda bi oyuncu alıyorduk isim belirsiz ama bacaklar falan incecik Asuncao gibi yan sanayi çıkmaz da Gedson gelsin artık

Bu boyle inledigine gore sukruyu transferlerden uzaklastirdiklari dogru demek

Ayriyeten hep ayni hikaye hep ayni senaryo sadece farkli kisiler

Ben cok sikildim bu isden harbi camia olarak sikildik

Ne zaman basarisiz olsa hoooop bir dusman yarat
Taraftari onun onune at kuduz kopek gibi saldirt

Ulan bu hoca mustafa cengizi dusman belledi beeee mustafa cengizi gelmis gecmis gercekten en Galatasarayli baskani

Buna dunya yildizlarini veren unal baskani

Harbi artik yetti

Nefret ediyorum artik bu adamdan tiksiniyorum
Bu herif en son Mo capraz bag kopardi haberini veren degil mi

Sivas macinda VAR’da olan ve Diagne’nin net penaltisini vermeyen Arda Kardesler Giresun macimizi yonetecek. Zorbay’a da mac vermisler. Rize macimizi yoneten Palabiyik ve VAR’da olan Bitigen ise 12 mactir gorev alamiyor. Hesap sorabilen ne bir baskan var ne de bir yonetici.

tepki tffnin istifası için verilecekse evet, ama hakemler üzerinden verilen tepkinin bir karşılığı olmaz çünkü beğendiğimiz hakem yok. 19 maçta beğendiğin 1 hakem var mı? onu versinler maçımıza, maç sonu ona da söven çıkacak.

tepki tffnin istifası için verilecekse evet, ama hakemler üzerinden verilen tepkinin bir karşılığı olmaz çünkü beğendiğimiz hakem yok. 19 maçta beğendiğin 1 hakem var mı? onu versinler maçımıza, maç sonu ona da söven çıkacak.
Konu hakem begenip begenmemek degil. Konu adaletsizlik.

Oha Türkiyenin gelmis gecmis en basarili futbolcusu sahalara geri dönmüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt