Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardes aytac sene basinda bizi avrupadan eliyordu az kalsin, antalya maci disinda her girdigi macta da sahanin ortasina sicti. Taylan gecen sezonun tumunde iyi oynadi, bu yil kotu olmasi aytactan kotu oldugu anlamina gelmez. Keza berkani da begeniyorum. 1 mac iyi oynadi diye aytac dilolugu yapilacaksa isimiz is
Berkan taylan hatta cica komple orta saha yetersiz, bu yüzden bu durumlardayiz.

Gol.bg'nin haberine göre; Sarı-Kırmızılılar'ın daha önce de gündemine gelen ve Terim'in takımda görmeyi istediği isimlerden Kiril Despodov için Galatasaray teklifini yaptı.
Geçtiğimiz temmuz ayında Cagliari'den Ludogorets'e 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 25 yaşındaki oyuncu bu sezon 29 maça çıkarken 9 gol 12 asist kaydetti.

Bence de oyuncu transferinden daha çok yardımcı teknik direktör transfer etmek daha önemli Necati Ateş ya da Selçuk İnan'la olacak işler değil bunlar tamam Necati Ateş'i de Selçuk İnan'ı da kovun demiyoruz onlar da kalsın ama asıl büyük takım tecrübesi bulunan bir yardımcı teknik ekibi takımımıza kazandırmak genç oyuncularımızın gelişimi açısından da çok iyi olacaktır.

Giresune kiraladığımız kıçı kırık kaleci bile klübe geri dönmek istemiyor düşünün klüp ne hale gelmiş
okan kocuk kimmiş kalsın orda satın gitsin

@futbolbulgaro

💰Kiril Despodov se marcha💰

El único requisito es que se abone al Ludogorets 5.000.000€

Los candidatos para llevarse al crack búlgaro son:

➡️Empoli🇮🇹
➡️Olympiacos🇬🇷
➡️Galatasaray🇹🇷

¿Dónde crees que se irá Despodov? Os leo🔽

Giresune kiraladığımız kıçı kırık kaleci bile klübe geri dönmek istemiyor düşünün klüp ne hale gelmiş
okan kocuk kimmiş kalsın orda satın gitsin
Açıklaması bu.Giresunspor'un hocası Galatasaray'ın bize karşı böyle bi talebi olmadı dedi.Bu durumdayken bence Okan doğru bi açıklama yapmış..

Galatasaray, daha önce 3 kez kiraladığı Henry Onyekuru'yu yeniden kadrosuna katmak istiyor. (Fanatik-Ntv)

Beni sosyal medyadaki asalaklar ile karistirma konu Galatasaray olunca trolluk filan yapmam.Arda Turkiyenin yetistirmis oldugu en buyuk topculardan biri neden iyi bir Td olmasin?

Ardanın ben de iyi bir td olacağını düşünüyorum ama CL kazandıracak lafı trollük

Senin adini Baban neden Semih koydu heis.Benim ismim Semih Yuvakuran diye bi topcu varmis ondan geliyor sonra fenere gitmis sanirsam
benim de adımı semih yuvakuran yüzünden koymuşlar kanka sonra fenere gitti adam. sonra yıllar sonra bizim ofise semih yuvakuran geldi, babam dedi senin yüzünden amcası çocuğun adını semih koydu sen fenere gittin dedi adamla öpüştük falan mahçup oldu herif :DD utku yuvakuran da daha küçük çocuktu o zaman yanındaydı daire bakıyorlardı ataşehşrden kiralık, dedik daireniz yok mu? yok dedi adam kirada oturuyomuş şaşırmıştık valla

Beni sosyal medyadaki asalaklar ile karistirma konu Galatasaray olunca trolluk filan yapmam.Arda Turkiyenin yetistirmis oldugu en buyuk topculardan biri neden iyi bir Td olmasin?
Topçuluğuna laf yok ancak karakter olarak geride. En önemlisi de bir teknik direktörde bu bence.

Tek adamcılık dünyanın neresine giderseniz gidin felaket bir şeydir. Hele alanında çok iyi değilse (Putin gibileri ayrı tutuyorum adam başka bir mevzu) yönettikleri kurumu uçuruma doğru sürükler, müritleri de seninle ölümüneee der peşinden gider zarar görürler. Ha tek adamlara bir şey olmaz, kral gibi yaşamaya devam ederler ama yönettikleri kurum ve tebaa'ya büyük zarar verirler. Bizim millet nasıl güdülmeye alışıksa halen devam ediyorlar. Atatürk bunu değiştirmeye çalıştı, kimsenin körü körüne peşinden gitmeyin, kafanızı çalıştırın biraz diye. Hatta Türk milleti zekidir diye gaz da verdi. Başarmaya ömrü yetmedi maalesef.

Sorunun Terim olduğunu düşünmüyorum, zihniyet devam ederse Terim gider Ahmet gelir değişen bir şey olmayacaktır.

benim de adımı semih yuvakuran yüzünden koymuşlar kanka sonra fenere gitti adam. sonra yıllar sonra bizim ofise semih yuvakuran geldi, babam dedi senin yüzünden amcası çocuğun adını semih koydu sen fenere gittin dedi adamla öpüştük falan mahçup oldu herif :DD utku yuvakuran da daha küçük çocuktu o zaman yanındaydı daire bakıyorlardı ataşehşrden kiralık, dedik daireniz yok mu? yok dedi adam kirada oturuyomuş şaşırmıştık valla
Ayni amacla koyulmus ismimiz Adam iyi topcuydu demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt