Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma en lazım olan şey orta saha diye 2 senedir bi yerimizi yırtıyoruz ama bizim takım orta sahaya adam akıllı adam alacağına boyna başka bölgelere adam alıyor pess diyorum

Beyler bazılarınızın yorumlarını ağzı açık okuyorum hala 7-8 transfer yapalım diyenler var.Fatih hoca daha kaç transfer yapıcaz

Transfer mi? Hem kulüp hem ülke anlamında bu ekonomik darboğazda transfer beklemek.. ne desem ki.. umut fakirin ekmeğidir diyeyim.

Bu adam dediyse kesin sorun vardir ya bunun bilmediği olay yoktur.
camianın ileri gelenleriymiş. Bu camianın ileri gelenleri altına işeyen dinazorlar buna göre. Bu adamı dinleyen önce bir kendine çeki düzen versin. Ne idüğü belirsiz tgrt çıkışlı kendine spor yorumcusu diyen birini ciddiye alıp paylaşmayı bırakın. Ortalığı karıştırmaktan başka bişeye yaramıyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

camianın ileri gelenleriymiş. Bu camianın ileri gelenleri altına işeyen dinazorlar buna göre. Bu adamı dinleyen önce bir kendine çeki düzen versin. Ne idüğü belirsiz tgrt çıkışlı kendine spor yorumcusu diyen birini ciddiye alıp paylaşmayı bırakın. Ortalığı karıştırmaktan başka bişeye yaramıyor.

Benim izlediğim yok bu tarz adamları vakti mi bu tarz adamlara harcamam. Yorumda ironi yapmistim ama cok anlaşılmamış.

Sezonun ilk maçından beri orta saha yetersizliğini görüyorsunuz, her fırsatta Gedson demeyi biliyorsunuz abi o zaman yap protokolünü getir erkenden adam form tutsun sonra diğer transferlere bakarsınız.
Anlamıyorum gerçekten misal Cica’ya düşünmeden 7 veriyorsun, konu daha elzem olan adam için sürekli ölü taklidi.Üstelik adam gelmeye can atarken .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene etebo bu yıl assuncao. Bu yöneticileri orta sahada yüzüstü yatıracaksın... Banega yı almaya gidip fernando yu kaptırdıktan sonra herşey değişti. Anadolu takımlarının bile 7 8 tane orta sahası varken sezon başı bak gedson demiyorum bir okay yokuşlu bir el nenny takviyesi bile yapamadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt