- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
Aslan ŞAMPİYON TV kanalının operatörü
abimiz kafadan biraz kontak olsada has cimbomlu oldugu asikar
hain oglu hain motzdan daha buyuk gassaraylidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan ŞAMPİYON TV kanalının operatörü
aslan ŞAMPİYON TV’de mı yalan söylüyor???
Üstat ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsunBu adam dediyse kesin sorun vardir ya bunun bilmediği olay yoktur.
Dalga tabiki ya ciddi olur mu hiç.Üstat ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun
Bu adam dediyse kesin sorun vardir ya bunun bilmediği olay yoktur.
Benim izlediğim yok bu tarz adamları vakti mi bu tarz adamlara harcamam. Yorumda ironi yapmistim ama cok anlaşılmamış.camianın ileri gelenleriymiş. Bu camianın ileri gelenleri altına işeyen dinazorlar buna göre. Bu adamı dinleyen önce bir kendine çeki düzen versin. Ne idüğü belirsiz tgrt çıkışlı kendine spor yorumcusu diyen birini ciddiye alıp paylaşmayı bırakın. Ortalığı karıştırmaktan başka bişeye yaramıyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene etebo bu yıl assuncao. Bu yöneticileri orta sahada yüzüstü yatıracaksın... Banega yı almaya gidip fernando yu kaptırdıktan sonra herşey değişti. Anadolu takımlarının bile 7 8 tane orta sahası varken sezon başı bak gedson demiyorum bir okay yokuşlu bir el nenny takviyesi bile yapamadılar.Sezonun ilk maçından beri orta saha yetersizliğini görüyorsunuz, her fırsatta Gedson demeyi biliyorsunuz abi o zaman yap protokolünü getir erkenden adam form tutsun sonra diğer transferlere bakarsınız.
Anlamıyorum gerçekten misal Cica’ya düşünmeden 7 veriyorsun, konu daha elzem olan adam için sürekli ölü taklidi.Üstelik adam gelmeye can atarken .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım renktaş. SorryBenim izlediğim yok bu tarz adamları vakti mi bu tarz adamlara harcamam. Yorumda ironi yapmistim ama cok anlaşılmamış.