- 3 Haziran 2015
- 53.821
- 61.803
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarının kanarya olması ve sürekli Anti Terim yorumları ile yargılanmaya müsait biri... @Hakan Motz @Keramettin TANRIVERDİT.d nöbeti olması dileğiyle
Twitter'da da Aralık 2021 fabrika çıkışlı böyle tipler çok. Bu tarz tiplerin Galatasarayımdan, forumdan ve transfer nöbetinden uzaklaşacağı bir dönem olması dileğiyle...Avatarının kanarya olması ve sürekli Anti Terim yorumları ile yargılanmaya müsait biri... @Hakan Motz @Keramettin TANRIVERDİ
Hocaya sen sportif direktör ol sonra emekli ol dersen şu sezonun ardından impertante takante diyip ortalığı duman eder.1- Yönetim Fatih Hoca'yı devre arasında göndermez.
2- Sene sonu başarısız olunduğunda dönüşümün bir parçası gibi gösterilip genç yerli/yabancı bir TD getirip FT'yi de bir süre Sportif Direktör'MÜŞ GİBİ gösterip, sonrasında sağlık sorunları nedeniyle veya torunları nedeniyle ayrılır. İyi de bir tören/kutlama yapılır. Olur biter..
3- Bu sene Gedson dışında tanıdığımız kimsenin alınmasını istemiyorum. Marcao gibi, Boey gibi adını sanını duymadığımız adamlar alınsın:
a) Gedson, Ön Libero, Yerli Kaleci, Yerli Sağ Bek, Santrafor, Sol Bek gerekli bu takıma.
b) PVA, Yedlin, Omar(k), Luyindama(k), Babel, Feghouli, Fatih, Aytaç, Assunçao derhal gönderilmeli.
AVRUPA KADROSU
-------------Yerli Kaleci ------------
Boey---Nelsson--Marcao--Sol Bek
---------------6 NO-----------------
---------Gedson--Cicaldau---------
Morutan-----Santrafor------Kerem
TR LİGİ KADROSU
---------------Berkan---------------
Rotasyonda; Emre Kılınç, Taylan, Yerli Sağ Bek, Alparslan, BAY, Halil vb. yerli kontenjanını rahatlatacak alternatiflerle seneyi sonlandırırız.
1- Yönetim Fatih Hoca'yı devre arasında göndermez.
2- Sene sonu başarısız olunduğunda dönüşümün bir parçası gibi gösterilip genç yerli/yabancı bir TD getirip FT'yi de bir süre Sportif Direktör'MÜŞ GİBİ gösterip, sonrasında sağlık sorunları nedeniyle veya torunları nedeniyle ayrılır. İyi de bir tören/kutlama yapılır. Olur biter..
3- Bu sene Gedson dışında tanıdığımız kimsenin alınmasını istemiyorum. Marcao gibi, Boey gibi adını sanını duymadığımız adamlar alınsın:
a) Gedson, Ön Libero, Yerli Kaleci, Yerli Sağ Bek, Santrafor, Sol Bek gerekli bu takıma.
b) PVA, Yedlin, Omar(k), Luyindama(k), Babel, Feghouli, Fatih, Aytaç, Assunçao derhal gönderilmeli.
AVRUPA KADROSU
---------------6 NO-----------------
TR LİGİ KADROSU
---------------Berkan---------------
Rotasyonda; Emre Kılınç, Taylan, Yerli Sağ Bek, Alparslan, BAY, Halil vb. yerli kontenjanını rahatlatacak alternatiflerle seneyi sonlandırırız.
Hocaya sen sportif direktör ol sonra emekli ol dersen şu sezonun ardından impertante takante diyip ortalığı duman eder.
Emekli olacaksa bile zirvede bırakmak ister.
Kovacak adam bir daha Türkiye sınırlarına ve Galatasaray genel kurul içerisine giremez. Bknz. Ünal aysalYa kovarız, ya da bu şekilde ayrılırsın denirse sence hangisini tercih eder?
Tuttum seni ErsinKovacak adam bir daha Türkiye sınırlarına ve Galatasaray genel kurul içerisine giremez. Bknz. Ünal aysal
Not : Arkasından iş çeviren abdül ve yusuf yakın zamanda genel kurul üyeliğinden de çıkarılır. Az biraz had bilmek lazım renktaş
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuttum seni Ersin
Ondaki motivasyonu anlamak zor, her maç sonu hemen yeni bir konu açıp Terime sallamak büyük iş. Terim gitse bir motivasyonu kalmayacak.Avatarının kanarya olması ve sürekli Anti Terim yorumları ile yargılanmaya müsait biri... @Hakan Motz @Keramettin TANRIVERDİ
Valla artık durduramayız.