Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten UEFA için üç kişi yazabiliyoruz , 5-6 transfer bekleyen arkadaşlar çok beklemesin bence , 2 orta saha şanslıysak biri Gedson , Bir de yedek kaleci kapatırız. Onun dışında en fazla forvet ya da kanatta scout oluyorsa olur.

Ligi kupayı kapatmış zaten niye devre arası para saçalım boşuna.

Bize bugun daha önce alamadığımız Dourado , BJK’nin sezon başı getiremediği Çinde oynayan ön libero Fernando , bonservisi elinde forvet Lukas Teodorzyck (bununla göya diğer büyüklerde ilgileniyormuş), bir de Jose Manuel Lopes diye uzun bir forvet yazmış yalancılıkta çığır açan 2 spor gazetesi.

1- Yönetim Fatih Hoca'yı devre arasında göndermez.
2- Sene sonu başarısız olunduğunda dönüşümün bir parçası gibi gösterilip genç yerli/yabancı bir TD getirip FT'yi de bir süre Sportif Direktör'MÜŞ GİBİ gösterip, sonrasında sağlık sorunları nedeniyle veya torunları nedeniyle ayrılır. İyi de bir tören/kutlama yapılır. Olur biter..
3- Bu sene Gedson dışında tanıdığımız kimsenin alınmasını istemiyorum. Marcao gibi, Boey gibi adını sanını duymadığımız adamlar alınsın:
a) Gedson, Ön Libero, Yerli Kaleci, Yerli Sağ Bek, Santrafor, Sol Bek gerekli bu takıma.
b) PVA, Yedlin, Omar(k), Luyindama(k), Babel, Feghouli, Fatih, Aytaç, Assunçao derhal gönderilmeli.

AVRUPA KADROSU
-------------Yerli Kaleci ------------
Boey---Nelsson--Marcao--Sol Bek
---------------6 NO-----------------
---------Gedson--Cicaldau---------
Morutan-----Santrafor------Kerem

TR LİGİ KADROSU
---------------Berkan---------------

Rotasyonda; Emre Kılınç, Taylan, Yerli Sağ Bek, Alparslan, BAY, Halil vb. yerli kontenjanını rahatlatacak alternatiflerle seneyi sonlandırırız.

2- Sene sonu başarısız olunduğunda dönüşümün bir parçası gibi gösterilip genç yerli/yabancı bir TD getirip FT'yi de bir süre Sportif Direktör'MÜŞ GİBİ gösterip, sonrasında sağlık sorunları nedeniyle veya torunları nedeniyle ayrılır. İyi de bir tören/kutlama yapılır. Olur biter..
3- Bu sene Gedson dışında tanıdığımız kimsenin alınmasını istemiyorum. Marcao gibi, Boey gibi adını sanını duymadığımız adamlar alınsın:
a) Gedson, Ön Libero, Yerli Kaleci, Yerli Sağ Bek, Santrafor, Sol Bek gerekli bu takıma.
b) PVA, Yedlin, Omar(k), Luyindama(k), Babel, Feghouli, Fatih, Aytaç, Assunçao derhal gönderilmeli.

AVRUPA KADROSU

TR LİGİ KADROSU

Rotasyonda; Emre Kılınç, Taylan, Yerli Sağ Bek, Alparslan, BAY, Halil vb. yerli kontenjanını rahatlatacak alternatiflerle seneyi sonlandırırız.
Hocaya sen sportif direktör ol sonra emekli ol dersen şu sezonun ardından impertante takante diyip ortalığı duman eder.

Emekli olacaksa bile zirvede bırakmak ister.

Nolmus foruma yav? Tudor hocam gelmis hakanin icine motz kacmis oguzhan omicron olmus

AVRUPA KADROSU

TR LİGİ KADROSU

santrafor'u boş bırakmayın. m.muhammed oynar sene sonuna kadar. parlatıp iyi paralara satmamız lazım, başka çaremiz yok.

veya bu basiretsiz yönetim ve teknik hoca ile kimi alacaksın? aldıgın emin ol momo dan daha alt düzey olur.

Ya kovarız, ya da bu şekilde ayrılırsın denirse sence hangisini tercih eder?
Kovacak adam bir daha Türkiye sınırlarına ve Galatasaray genel kurul içerisine giremez. Bknz. Ünal aysal

Not : Arkasından iş çeviren abdül ve yusuf yakın zamanda genel kurul üyeliğinden de çıkarılır. Az biraz had bilmek lazım renktaş

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kovacak adam bir daha Türkiye sınırlarına ve Galatasaray genel kurul içerisine giremez. Bknz. Ünal aysal

Not : Arkasından iş çeviren abdül ve yusuf yakın zamanda genel kurul üyeliğinden de çıkarılır. Az biraz had bilmek lazım renktaş

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuttum seni Ersin

@TransferSimo
Banega diye gidip Fernando'yu kaptıran, Marcao için hal hatır soran Roma'ya "Bugün olmaz Ali belki yarın" dedikten hemen sonra "hele dur gitme daha karpuz keseceydik" diyerek çek oradan bir Villa demiş.

Roma ise "Villa olsa duramazsınız Villar'dır o!" deyivermiş.

Nasip kısmet!

Bu bugünün haberi mi yoksa geçmişi mi anlatıyor emin değilim ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt