Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübümüz, son yapılan Covid-19 PCR testleri sonrasında Fatih Öztürk ve Alpaslan Öztürk’ün testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Kral özledim be. Her mevkinin yedeğiydi abim nasıl ihtiyacımız var belli değil.

Egonun en kötü yanı , herşeyi ben bilirim havasıdır. Hoca yanına hep işi bilmeyen yardımcıları alarak hiç bir şey danışmadı son zamanlarda.En büyük hatası da bu oldu. Tamam eyvallah Efsanemizdir
Ancak öğrenmenin ya da birşey danışmanın yaşı ve egosu olmaz. Demek ki yardıma ihtiyacın var . Sen ceza yediğinde takımı idare edecek tecrübeli biri yok maalesef. Ben şahsen yapılan transferlerden memnunum.Kısa sürede scoutlarin listesinde yer aldılar . En az 6-7 oyuncumuz yüksek fiyata satılabilecek potansiyelde. O yüzden Hocanın kendine öz eleştiri yapması lazım .

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Twitter kolpalarına göre Andras Schafer diye birini istiyormuşuz.

İsco veya isco tarzı biri gelirse ikinci yarı toparlarız o tarz bi oyuncu şart herşeyden daha elzem

Madem Transfer yok ozaman biz Ilk transferimizi FMde yapariz

Ekli dosyalar

• E3E9A858-DC7F-493D-A1FE-CCF13F201C51.jpeg
    E3E9A858-DC7F-493D-A1FE-CCF13F201C51.jpeg
    17,1 KB · Görüntüleme: 32
Yönetimin azıcık kafası olsa sadece isco ve Gedson alır bide okanı geri getirir başka bişey yapmaz gerekte yok zaten

Okan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Gedson
Cica İsco
Barış Mohammed kerem

Kral özledim be. Her mevkinin yedeğiydi abim nasıl ihtiyacımız var belli değil.

bosyere yolladik zaten her oynadiginda hakkini veriyordu efendiligile disipliniyle, ama bize iste böyleleri yaramiyor, hep disiplinsiz calismayan adamlari tutariz kadroda (cöpleri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt