Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.302
- 70.588
- 4.918
1 numaralı hedefime gerekeni yapacağım. Sen o kişiyi biliyorsun.Napcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 numaralı hedefime gerekeni yapacağım. Sen o kişiyi biliyorsun.Napcan
Yahu sen kalkıp FT olmasa GS, fb den, bjk den kötüydü dersen ben de diyorum ki GS olmasa FT'nin bu başarıları da olmazdı bu pencereden bakarsan. Burada iki tane değer var; birisini övmek için diğerini aşağı mı çekmek gerekiyor?FT dışında avrupada üst düzey takım çalıştırmış kaç tane yerli hoca var ? Adam gittiği ligde iz bırakmış , şu an popüler olan bazı İtalyan hocalar da kendisinden o dönemlerde etkilendiklerini söylüyorlar Sarri , Tedesco vs. Bu başarısızlık mı ?
Sizin anlamadığınız ve sindiremediğiniz şey şu ; FT Galatasaray tarihinin en başarılı ve en winner figürü. Muhtemelen 100 sene geçse dahi 8 şampiyonluk kazanacak yerli hoca çıkmayacak. Dört yıldızın 1.5 tanesi direkt hocanın. Bunları söylemek de FT büyüktür GS demek değil. Adamı eleştirmek için kariyerine haksızlık etmeniz gerekmiyor. Objektif şekilde eleştirebilirsiniz.
10 sene mübalağa biliyorum ama bunu yapsak zaten 2 sene şampiyon olamasak 3. seneden itibaren alır yürür takım. Oyuncu satışlarından her sene güzel paralar kazanılır. Kısa vadeli yatırımlarla şampiyonluk almaktan çok daha fazlasını vadediyor. Dönüşümün FT ile başlaması mantıklı çünkü en sancılı kısım başlangıç aşaması. Belki kimseye bu müsamaha gösterilmezdi. Hocanın performansını tutmuyorum. Bırakması gerektiğini de düşünüyorum ama yapmaya çalıştığı şeye saygı duyuyorum. FT gitse de bu yoldan yürümeliyiz. İçi geçmiş yıldızların ligde keyfi gelirse şampiyon yaptığı, Avrupa'da madara olduğumuz sezonlar belki de daha acıydı bu sezondan.Yok öyle bir şey , insanları kafanıza göre etiketleyemezsiniz. İstatistikler ortada. Ha yabancı yetiştirici bir hoca gelsin, bu sezonki genç futbolcu yetiştirme kafası devam etsin de 10 sene şampiyonluk görmeyelim , ben buna okeyim. Avrupa kupalarına düzenli katılıp gruptan çıksak kafi. FT harici yakın zamanda şampiyon olan tek hoca Hamza o da rezalet bir herif idi devamlı sövüyorduk burada. Gittiği zaman bir süre şampiyon olmamız zor diyenler doğruyu söylüyor , dediğim gibi istatistikler ortada. Bir yerde bu risk alınmalıydı zaten ve bence hali hazırda o durumda takım , hoca bırakmalı.
Ben istemiyordum o ağlak herifi. Şu an gönül rahatlığı ile diyebilirim ki iyi ki de gelmemiş.hamzanın yerine şenolu getirmemek 3 senemize mal oldu
Işitan gün darbe yapıp yönetime el koyucak
Rizespor maci 2013Ekli dosyayı görüntüle 145724
müsabaka tarihine en yakın cvbı verene tebrik msjı yazılacaktır
bakmadan söyliyin kompetition bitiş süresi : 3dk
100% kupa maçıdır bu. Tam bir Mancini kadrosu. Mancini hocamın kadro üstündeki dokunuşunun nüanslarını her daim anlarım.Ekli dosyayı görüntüle 145724
Kupa maci antep belediyesine karsi galibaEkli dosyayı görüntüle 145724
tebrikler üstat aralık 2013 G.S. - antep belediye kupa maçı100% kupa maçıdır bu. Tam bir Mancini kadrosu. Mancini hocamın kadro üstündeki dokunuşunun nüanslarını her daim anlarım.
Ya 2013'ün sonu ya da 2014'ün başında oynanmıştır. 2013'ün sonu diyorum
Yok benim Arena'da ilk ve son gittiğim maç o.Rizespor maci 2013
Kupa maci antep belediyesine karsi galiba
Kolpadaş lutfen fiyati artiyorbence gedsonla ilgileniyoruz
Böyle bir değişim olacaksa hoca ve yönetim anlaşır, sezon sonuna kadar hoca götürür, bu sürede de yönetim hoca arayışlarını yapar.Sezon ortasinda td degistirmek sacmalik yaw. Sezon bitince yeni td gelir
2008deki dunya kupasinda daha basariliydiYahu sen kalkıp FT olmasa GS, fb den, bjk den kötüydü dersen ben de diyorum ki GS olmasa FT'nin bu başarıları da olmazdı bu pencereden bakarsan. Burada iki tane değer var; birisini övmek için diğerini aşağı mı çekmek gerekiyor?
Italya da ne başardı Memduh?
Milli Takımda Euro 2002 galiba çeyrek final var.