Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Gedson Berkan
Transfer Cicaldau Kerem
Transfer

TD Okan buruk

İnşallah bakalım

Hem ekonominin halinden hem takımın güncel halinden dolayı ne tadı var nöbetin ne hevesi. Bu sezon bir an evvel bitse. Erken havlu atınca hiç çekilmiyor.

FT bir gün kovulacaktır, onu kovan yönetim ne güzel yönetimdir.

Hoca gidiyor gibi, son zarını attı.

Taraftarı yanına çekme çabaları var belli ama bu sefer istediği sonucu alamayacak gibi.

Hayırlısı l.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hemen şimdi Graham Potter.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hiç gelişme olmadığına göre transfer yapmayacağız demekki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu sen kalkıp FT olmasa GS, fb den, bjk den kötüydü dersen ben de diyorum ki GS olmasa FT'nin bu başarıları da olmazdı bu pencereden bakarsan. Burada iki tane değer var; birisini övmek için diğerini aşağı mı çekmek gerekiyor?
Italya da ne başardı Memduh?
Milli Takımda Euro 2002 galiba çeyrek final var.
Kolpaya devam. Ben BJK'den kötüydü demedim , mesajım orada duruyor. Geriye BJK kalır dedim , bunu da şampiyonluk rakamlarından dolayı söyledim. Sayılar ortada. Zaten mesajımı bu şekilde yansıtmak bariz art niyet göstergesi. Kim GS'yi aşağı çekmiş ? Bir realiteyi kabul etmek bir kavramı veya kişiyi aşağı veya yukarı çekmek anlamına gelmiyor. Aşağı çekmek sizin işiniz benim değil. İtalya'da ne başardı diye soracağına Milan'a hoca olması başlı başına başarı mıdır değil midir onu sorgula. Şampiyonluk almamış olması başarısız olduğu anlamına gelse Milan tercih etmezdi herhalde. Orada sevildiği de ortada.

İşin komiği şu , bunu senin gıyabında bu zihniyetteki herkese söylüyorum. Kafanızda FT'yi muhafazakarlıkla gericilikle ilişkilendirip kendinizi Tanzimat münevveri Jön Türk falan sanmayın. O saçma salak AKP göndermeleri gözümden kaçmıyor. Burada içi boş argümanlarla anti FTcilik yapmakla progresif insanlar olduğunuzu düşünüp egolarınızı şişirebilirsiniz de öyle bir durum yok ortada. 3 senedir ağırlıklı olarak kötü hocalık yapıyor , oyuna kötü müdahale ediyor ve yanına adam gibi ona hayır diyecek yardımcı da koymuyor. 21 puan fark yedi ve istifa etmesi gerekiyor. Bu demek değildir ki adamın kariyerine hadsiz hadsiz hakaret edeceğiz. Sizin kafanızda böyle kodlu maalesef , boş laf gerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt