Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi hocammm Galatasaray’ın geleceği için sal bizi

Fatih TERİM gitsin tamam ama Okan BURUK denilen hain gelmesin. Galatasarayı bekliyorsa boşuna da beklemesin. Gitsin FB veyahut BJK'ye takılsın. Bizimle işi olmamalıdır. 2002'de Galatasaray'ı beş parasız şekilde satan adamı isteyenlerin aklından şüphe ederim.
Şu Okan takıntısı saçmalık.

FT, federasyon ebemizi bellerken MTye gidip YD ile foto çekilmedi mi zamanında

Arda büyük GSliyim diye ortalıkta dolanıp gittikten sonra bir ton hıyarlık yapmadı mı

Selçuk bu takımın formasını yere atmadı mı

Okan gittikten sonra bize ayıp ettiği tek bir mevzu var mı? Dönmek istediğinde biz almadık TJKye gitti, Emre gibi mi yaptı?

Ne Okanmış yav neler neler yapanlar affedildi ama Okan affedilmiyor.

hoca boşa açıklama yapmadı baktı belmas ikilemli konuşuyor aldı sazı eline ben gitmiyorum dedi. belmas da ortada kaldı şimdi başkanlık mı yapmalıyım yoksa ft dilenciliği mi

Arda büyük GSliyim diye ortalıkta dolanıp gittikten sonra bir ton hıyarlık yapmadı mı

Okan gittikten sonra bize ayıp ettiği tek bir mevzu var mı? Dönmek istediğinde biz almadık TJKye gitti, Emre gibi mi yaptı?

enteresan bi kitleye sahibiz gerçekten. herkes sütten çıkma ak kaşık bi okan tü kaka

Ahmet Nur Çebi: "Birçok futbolcumuz Covid-19. Her kulüp de aynı durumda. Ligin 2. yarısı 15 gün sonra başlasın." (Fanatik)

Daily bjk aglakligi

Adminim Okan konusu ayrı bence de
Sen daha net bilirsin o zamanları ama
Satıp giden kuruş kazandırmayan okansız floryanın önünden bile geçmemelidir

Bilmiyorum belki de benimkisi bir takıntıdır. Lakin Okan'ı özellikle o mevzudan dolayı bir türlü sindiremiyorum.

Yok öyle bir şey , insanları kafanıza göre etiketleyemezsiniz. İstatistikler ortada. Ha yabancı yetiştirici bir hoca gelsin, bu sezonki genç futbolcu yetiştirme kafası devam etsin de 10 sene şampiyonluk görmeyelim , ben buna okeyim. Avrupa kupalarına düzenli katılıp gruptan çıksak kafi. FT harici yakın zamanda şampiyon olan tek hoca Hamza o da rezalet bir herif idi devamlı sövüyorduk burada. Gittiği zaman bir süre şampiyon olmamız zor diyenler doğruyu söylüyor , dediğim gibi istatistikler ortada. Bir yerde bu risk alınmalıydı zaten ve bence hali hazırda o durumda takım , hoca bırakmalı.

tamam sen öyle düsünüyorsan bu senin görüsündür, saydi duyarim.

ama bence ft gitse bile yine sampiyon oluruz, seneye olmazsa diyer sene oluruz.

basarinin tümünü ft'ye baglamamak lazim.

Adminim Okan konusu ayrı bence de
Sen daha net bilirsin o zamanları ama
Satıp giden kuruş kazandırmayan okansız floryanın önünden bile geçmemelidir
Galatasaray'a ayıp etmeyen az adam var. Bülent, Hasan, Ergün ilk aklıma gelenler, bunlar delikanlı gibi oynayıp olmayınca bıraktılar.

Kalan hepsinin yamuğu var son dönemde, geçelim bu mevzuları.

Zamanımın çoğunu Twde harcadığım için çok garip tipler görüyorum. Mesela +30 yaş üstü Terimciler kendini futbol ordinaryusu sanıyor. Aynıları bu forumda da var. Siz o zamanları bilmezsiniz yeğenim diyen malum parti seçmenleri oluyor ya biz geçmişte kuyruk sıralarında bekledik diyen dayılar. Hah öyle bu Z kuşağına öğüt vermeye kalkıyorlar. Z kuşağı hatta biraz kafasını çalıştıran herhangi bir kuşak mensubu Terim'i savunmanın boş olduğunu çünkü futbolun değiştiğini, artık daha profesyonel bir hale geldiğini iyi bilecek düzeydeler.

Futbolu bilmenin yaşla alakası olmadığını düşünüyorum. Eğer öyle olsaydı +50 yaşındaki herkes gençlerden iyi biliyor olurdu. Şunu demek istiyorum geçmişi bilmezsiniz, nankörlük yapıyorsunuz, genç olduğunuz için hiçbir şeyi bilmiyorsunuz gibi tepeden bakıyormuş gibi postlar görüyorum saygıdan dolayı bir şey denmiyor haliyle. Mesela aynı yaşta olsak ne diyon lan deriz doğal olarak. Ama bazılarının yaşı büyük olduğu için kendileri her konuda tecrübeli, bilgili sanmaları ve karşındakini de alay eder gibi küçümser gibi postlar, twitler görüyorum.

Şuraya geleceğim, fazla destekçiniz olması, fazla layk almanız (Tw içindekiler için de söylüyorum) sizi haklı yapmıyor. Eleştirenlere de cahil, nankör gibi sinir uçlarıyla oynayacak şeyler söylenmemesi gerekiyor.
Valla hepsine okkalı cevap veririm de bir yere varamiyoruz.

Gerest gibi bir hoca bulup getirsinler, adam olmayan takımla neler yaptı.

Okan konusu gercekten gereksiz uzatiliyor. Daha dun Faruk Suren roportajina yazdim, 4 sene sampiyon olmus, 4 UCL katilimi, 2 Avrupa kupasi ve ceyrek finale ragmen Emre - Okan ikilisine 1 milyon imza parasi veremedik diye Inter'e gittiler ki adamlar hakli. Serkan'a, Bulent'e, Jardel'e 30 milyon ver ama tum basarilarin ortak isimlerine 1 milyonu vereme

Egonun en kötü yanı , herşeyi ben bilirim havasıdır. Hoca yanına hep işi bilmeyen yardımcıları alarak hiç bir şey danışmadı son zamanlarda.En büyük hatası da bu oldu. Tamam eyvallah Efsanemizdir
Ancak öğrenmenin ya da birşey danışmanın yaşı ve egosu olmaz. Demek ki yardıma ihtiyacın var . Sen ceza yediğinde takımı idare edecek tecrübeli biri yok maalesef. Ben şahsen yapılan transferlerden memnunum.Kısa sürede scoutlarin listesinde yer aldılar . En az 6-7 oyuncumuz yüksek fiyata satılabilecek potansiyelde. O yüzden Hocanın kendine öz eleştiri yapması lazım .

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guzel elestiri boyle elestirilere saygi duyarim iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt