Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.593
- 23.988
- 2.473
"Tudor Olsan Bari" nasıl renktaş?ben adımı tudor yapmak istediğimde red almıştım yazıklar olsun böyle düzene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Tudor Olsan Bari" nasıl renktaş?ben adımı tudor yapmak istediğimde red almıştım yazıklar olsun böyle düzene
Dün burada 50ye mi okuturuz 75e mi kavgası vardiKerem ovet ile erinc kimseye teklif yok, transfer beklemeyin o yüzden, satmadan alamayiz gibisinden biseler söylediler
Dün burada 50ye mi okuturuz 75e mi kavgası vardi
Okan konusunda en güzel ve doğru açıklamayı adminimiz yapmış zaten yaşı yetenler yangın yapmaz okani emre gibi biriyle yanyana kullananlar var şaka gibi Okan gayet iyi galatasaraylidir terimden sonra keşke gelse yamuk yapan olayına ise hiç girmeyin yamuk yapanlar listesinde Okan son sıralarda kalır anca bize en büyük kazığı oyunculardan önce fatih hoca atmıştı eski muhabbetleri herkes ne çabuk unuttu RTE bir telefonuyla bizi pic gibi ortada gittiği günu unutan yoktur ,yanar döner çok adam çıktı bizden maalesef Okan bu sıralamaya sonlardan girer anca
aldıklarımızdan zarar etmeyiz derken hepsi elimizde kaldı diyebilir miyizDün burada 50ye mi okuturuz 75e mi kavgası vardi
aldıklarımızdan zarar etmeyiz derken hepsi elimizde kaldı diyebilir miyiz
Dün burada 50ye mi okuturuz 75e mi kavgası vardi
doğruysa yandık yine pas oyunuIsıtan gün guardiolanin yardımcısı ile anlaşmış deniyor gelsin
Yenilik iyidirdoğruysa yandık yine pas oyunu
doğruysa yandık yine pas oyunu
karagümrüğün hocası nın da adı geçiyordu bizle o da pas oyunu oynatıyor niye illa bu tür adamların peşinde yönetim?gullit'te pas oyunu oynatiyordu ama oynatigi futbol bam baskaydi.
pas oyununu kadrona göre oynatirsin ama bizda pas oyununa müsait adam yok.
teknigi yüksegi birak, cogu oyuncumuz top istop edemiyor dogru dürüst. tek pasi gec yan pasi bile cogu zaman hatali veriyorlar...
Şu takım nasıl başarılı olamadı lan?
3 tane defansif orta sahaŞu takım nasıl başarılı olamadı lan?
Şu takım nasıl başarılı olamadı lan?
Feg götü yaymıştı yine değil mi?3 tane defansif orta saha
hoca korona basta oldu yahu.musleranin sakatligi + hocanin corona hastaligi + ligin ikinci yarisinin seyircisiz oynanmasi.
yoksa o sene sampiyonlugu vermezdik.