Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Gedson
Cica İsco
Halil Piatek Kerem

Yav gözünü seveyim şu takıma birtane gol atmayı bilen forvet bir tane zekası yüksek 10 no gelmeden şampiyonluk falan boş seyir zevki bile olmuyacak iki mevkiye sağlam oyuncu gelsin iş biter
Orta saha konusunda katılıyorum, bizim forvetler veya açıklar 50 tane boş koşu atıyor bizim orta sahalar rakip kaleye gtlerini dönüp yan pas geri pas oynuyor neden, top kaybı korkusundan, eveleyip geveleyip duruyolar top ayaklarında.

menajer olayları geride bıraktığımız yaz döneminde de konuşulmuştu ama şu noktada içinde bulunduğumuz vaziyetin sebebi bu değil ki

ki zaten ışıtan gün'ü geri plana çekmişler

bence boş yere düşman oluşturma girişimi içindeyiz

Orta saha konusunda katılıyorum, bizim forvetler veya açıklar 50 tane boş koşu atıyor bizim orta sahalar rakip kaleye gtlerini dönüp yan pas geri pas oynuyor neden, top kaybı korkusundan, eveleyip geveleyip duruyolar top ayaklarında.
Yemin ediyorum Gedson falan çok elzem değil Gedson iyi ama adam 7-8 Aydın top görmemiş berkan bile iyi şuan ondan bize isco gibi bi herif olursa berkan ve cica bile ii görür

Kişisel görüşüm yönetim ve teknik heyet çatırdadı kesinlikle bir taraf gidicek fatih hoca taraftarı arkasına almam istedi ama taraftar bile durmaz arkasında daha fazla bana sorucak olursanız ikiside gitsin sezon sonu yeni seçim yeni hoca sıfırdan bir yapılanma

Orası öyle. Zaten benim demeye çalıştığım, Kerem Övet'in Boey ve Elneny örneklerine cevaptı. 1-2 tecrübeli isim öne geçtiğimiz derbileri tutmayı sağlayabilirdi, plan olarak 1-2 tecrübeli oyuncu istemenin yanlışı yok ama alınmadı diye Denizli'ye elenmenin bir mantığı da yok. Şu an eleştirilmesi gereken saha içinde oynanamayan futbol. Atıldıktan sonra soyunma odasına girip ceza alan Terim. Yoksa transfer konusunda yönetim-Terim tartışmasına, o onu istedi/istemediye girmeye gerek yok.
Rtas inan genc veya tecrubeli topcu cok onemli degil,onemli ama belli bi seviyedeyken onemli,biz cok uzaktayiz o kriteri tartismaya cunku ortada oyun yok bi kere

Bak biz 1-2 senedir ortalama yas ortalamasi olan kadroya hep arda,babel,feg,falcao,muslera yi ilistirmedikmi ilistirdik e ne degisti hicbisey,nzonzili kadroyu hatirla oda full tecrubeliydi ne degisti hicbisey,bu sezon full genctik ne degisti yine hicbisey

Biz berghuisi alsaydik(ki keske alsaydik) suan emin ol niye morutani almadik diye burayi mesaj bombardimanina tutuyoduk

Yemin ediyorum Gedson falan çok elzem değil Gedson iyi ama adam 7-8 Aydın top görmemiş berkan bile iyi şuan ondan bize isco gibi bi herif olursa berkan ve cica bile ii görür
Bence çok sağlam bir 6 no ve Gedson. Hem bu sayede Cica rahatlar. Ortada topu ayağına aldı mı yüzü rakip kaleye dönük olacak. Bu mevcutlar gibi gtünü dönmiyecek rakip kaleye. İkili mücadeleye girdimi ayakta kalıp o topu söküp alacak. Seken her topu bizim stoperler toplamaya çalışıyor, bizim stoperler hem rakip forvetle hem orta sahası ile mücadele ediyor. Allahtan stoperlerimiz iyi valla biraz kötü olsalardı düşünemiyorum. Stoperlerimizin iyi olduğu takımımız ligde nerdeyse düşme potasının üzerinde. Marcao 8 maçlık cezası olmasaydı biraz daha da yukarda olabilirdik.

Alakasi yok. Hucum hattinda oynayan oyuncular her zaman fark yaratabilir. Berghuis da boyle bir oyuncu. Morutan’in bu sezon iyi oynadigi mac sayisi 3’u gecmez. Gol attigi maclarda bile kotuydu. Yetenekli oyuncu ama Emre Mor da yetenekli. Yetenek yetmiyor.

Emrah Bassan’a donecekti diyorsun da, bizim takimda kotu performans gosterip de gittigi yerde cikis yakalayan oyunculari bir yaz bakalim, merak ettim.
Yaw hala biyerden bir sekilde ftyi aklama cabasi icine giriyosunuz,niye giriyosunuz neden giriyosunuz bi anlasam

Daha gecen gun ft transferde basarisiz degil iftira atip yalan soyluyosunuz dedi birisi manas destani gibi entry girip kanitlariyla sundum ortadaki rezaleti git oku ve ogren bi zahmet

Anlamadigin-iz bi diger noktada peki giden oyuncu basarili oldumukiyle kendinizi avutmak,yahu dananin kuyrugu orda kopuyo zaten bizde yapamamis,baska biyerdede yapamamis BİRİLERİNİ (onlarca) niye takima topluyoruz israrla,bu durum dolayli yoldan senin ftyi aklama tezini curutuyo zaten

Aga makarami yapiyosunuz yahu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt