- 6 Eylül 2014
- 83.261
- 56.823
- 4.283
Hoca da benim kafadanmış yalnız ghezzal larsen falan ucuz kurtulmuşuz madem karma takım istiyordun hoca biraz daha yenilikçi ol be o isimler ne
Hocama kumpas kurmuşlar yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca da benim kafadanmış yalnız ghezzal larsen falan ucuz kurtulmuşuz madem karma takım istiyordun hoca biraz daha yenilikçi ol be o isimler ne
giresun maçına ilk 11 yazmaya çalıştım içim karardı
ekibimizin acilen güçlenmesi lazım
sürekli dalga geçilen 2010-11'deki ilk 11 tweetini hatırladım bir anda
Ftyi aklama cabasi mi? Sen daha okudugunu anlamiyorsun herhalde. Benim orada Morutan konusunda yaptigim bir tespit.Yaw hala biyerden bir sekilde ftyi aklama cabasi icine giriyosunuz,niye giriyosunuz neden giriyosunuz bi anlasam
Daha gecen gun ft transferde basarisiz degil iftira atip yalan soyluyosunuz dedi birisi manas destani gibi entry girip kanitlariyla sundum ortadaki rezaleti git oku ve ogren bi zahmet
Anlamadigin-iz bi diger noktada peki giden oyuncu basarili oldumukiyle kendinizi avutmak,yahu dananin kuyrugu orda kopuyo zaten bizde yapamamis,baska biyerdede yapamamis BİRİLERİNİ (onlarca) niye takima topluyoruz israrla,bu durum dolayli yoldan senin ftyi aklama tezini curutuyo zaten
Aga makarami yapiyosunuz yahu![]()
sen domfu tanımıyor musunSen kimsin lan![]()
Babelide ele hocam. İlk transfer zamanı adam İngiltere'de çılgın atıyordu. Çoğu kişi oradaki oyununa bakarak istedik. Umduğumuz olmadı işte. Türk klüpleri gevşek. Babel bu yaşında yine gitsin İngiltere iki aya at gibi kostururlarFtyi aklama cabasi mi? Sen daha okudugunu anlamiyorsun herhalde. Benim orada Morutan konusunda yaptigim bir tespit.
Diger konuya gelelim. Berghuis gelseydi 1 ay’a Emrah Bassan’a donecekti diyorsun da bir de diger taraftan bakalim. Erzurumspor’dan bonservissiz aldigi Taylan’i gecen sezon Turk futboluna kazandirdi. Taylan bizim adimiza gecen sezonun en iyilerinden biriydi. 4. ligden bonservissiz aldigi Kerem’i Turk futboluna kazandirdi. Onyekuru’yu parlatti ve Everton’dan 13 milyon euro karsiliginda Monaco’ya transfer oldu. Denayer’i parlatti ve City’den 10 milyon euro karsiliginda Lyon’a transfer oldu. Son 2-3 sezon dogru durust oynamayan Gedson’dan faydalandi. Yaz transfer doneminde ve simdi herkes Gedson’u agzindan dusurmuyor. Ndiaye satildi, yerine oyuncu alinmadi, Tudor tarafindan kadro disi birakilan Donk’u takima kazandirdi.
Yetersiz oyuncuyu transfer ediyor konusuna gelince, scout transferleri uzerinden Terim’i fazla elestirmem, sonucta scout ekibi bu oyunculari izliyor, raporluyor ve hocaya oneriyor. Kaldi ki her scout transferi tutacak diye bir sey de yok. Ajax’in bile bir cok tutmayan scout transferi var. Hocayi bu konu uzerinden elestirmek istiyorsan Sener, Jimmy, Mugdat, Fatih, Aytac, Ogulcan, Babel gibi yetersiz oyunculari aldirdigi icin elestir.
Onların gurubunda, tam üye değilmiş galiba.Cengiz ibra etmeyen Genco değil mi bu