Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum Terimciler ve Belmascilar‘a bölünmüs durumda. Anti Terimcilerin yarisi Terimci olmus diger yarisi Belmasci olmus

Yusuf oyle degisiksinki bazen lan bu adam futboldan anliyo diyorum,bazen yok hic anlamiyo diyorum(mesela suan)

Bizden gittikten sonra parlayan oyuncu yoka getirip hakli cikmaya calistinya

Simdiki mesajindan sonra bende sana diyorumki o zaman senin dusunce sekline gore,ftnin parlattigini iddia ettigin adamlarin akibeti noldu

Gel bakalim

Taylan dedin-malum(kendi bile kesti)
Donk-resmen ölü
Ndiaye-hic tutunamadi savruldu ordan oraya eriyerek bitti
Onyekuru-detaya gerek bile yok cenaze namazi kilindi
Gedson-benfica oynatmadi bile o forma kavusan oyuncuyu(kendisinin en buyuk fani benimdir.belkide)

Daha patlatip bizden sonra dibe batan garrysi,ozan kabagi falanda var liste uzar

Anladinmi mantiginin,olaya bakis acinin ne kadar yanlis oldugunu

Ha dersenki parlattiklari (!) bizden gittikten sonra coktuyse hocanin ne kabahati var,o zamanda gittikten sonra parlayan varmi diye soramazsin

Yani butun acilardan var hakemi gibi yazdigini inceledigimde gozle gorulur bi tespit gordum ama elle tutulmuyor
Acik konusmak gerekirse benim hakkinda ne dusundugun umrumda bile degil. Yusuf futbol’un f’sinden bile anlamiyorsun diyebilirsin, sorun yok.

Simdi de parlattigi oyuncularin akibeti ne oldu diyorsun. Konumuz oyuncu parlatmak degil mi? Bu oyuncularin gittikleri yerde basarili olup olmamasinin Terim ile ne alakasi var? Son 10-15 yilda kac tane oyuncu super ligde basarili olup 5 buyuk lige transfer olduktan sonra iyi performans gosterdi ve kalici oldu? Turk futbol tarihinin en yuksek satisi olan Cenk bile PL’de tutmadi ama bjk’de basariliydi ve Senol Gunes parlatti mi evet parlatti. Turk futbol tarihin en pahali 3. satisi Muriqi ve 4. satisi Yusuf Yazici takimlarinda dogru durust sure bile almiyorlar. Bazi oyuncular geriye gider, bazilari da ileriye gider. Oyuncularin geriye gitmesine sebep olan bir cok etken olabilir. Hoca da bunlardan biri ama tek sorumlu degil. Simdi sen dersen hoca scout transferi yapiyor ama yaninda bu genc oyunculari gelistirecek ve hatalarini gosterecek bir yardimci yok, o zaman sana hak veririm.

Yaw hala biyerden bir sekilde ftyi aklama cabasi icine giriyosunuz,niye giriyosunuz neden giriyosunuz bi anlasam

Daha gecen gun ft transferde basarisiz degil iftira atip yalan soyluyosunuz dedi birisi manas destani gibi entry girip kanitlariyla sundum ortadaki rezaleti git oku ve ogren bi zahmet

Anlamadigin-iz bi diger noktada peki giden oyuncu basarili oldumukiyle kendinizi avutmak,yahu dananin kuyrugu orda kopuyo zaten bizde yapamamis,baska biyerdede yapamamis BİRİLERİNİ (onlarca) niye takima topluyoruz israrla,bu durum dolayli yoldan senin ftyi aklama tezini curutuyo zaten

Aga makarami yapiyosunuz yahu :)

Mesajlarını okuyunca sayin @Sertan Nalbant abimi anmadan gecemiyorum.. Soyisminin namını hakkıyla burada sürdürmektesiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt