Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyelik tarihi dogum tarihi degil Yusuf farkindasindir herhalde ?
17798.jpg

Acik konusmak gerekirse benim hakkinda ne dusundugun umrumda bile degil. Yusuf futbol’un f’sinden bile anlamiyorsun diyebilirsin, sorun yok.

Simdi de parlattigi oyuncularin akibeti ne oldu diyorsun. Konumuz oyuncu parlatmak degil mi? Bu oyuncularin gittikleri yerde basarili olup olmamasinin Terim ile ne alakasi var? Son 10-15 yilda kac tane oyuncu super ligde basarili olup 5 buyuk lige transfer olduktan sonra iyi performans gosterdi ve kalici oldu? Turk futbol tarihinin en yuksek satisi olan Cenk bile PL’de tutmadi ama bjk’de basariliydi ve Senol Gunes parlatti mi evet parlatti. Turk futbol tarihin en pahali 3. satisi Muriqi ve 4. satisi Yusuf Yazici takimlarinda dogru durust sure bile almiyorlar. Bazi oyuncular geriye gider, bazilari da ileriye gider. Oyuncularin geriye gitmesine sebep olan bir cok etken olabilir. Hoca da bunlardan biri ama tek sorumlu degil. Simdi sen dersen hoca scout transferi yapiyor ama yaninda bu genc oyunculari gelistirecek ve hatalarini gosterecek bir yardimci yok, o zaman sana hak veririm.
Bisey anlatmak istiyosun ama anlatmaya calistigin seylerin birbiriyle celistiginin farkinda degilsin

Turkce yaziyorum ve gayet net yaziyorum

En basta diyosunki bizden gittikten sonra kim performansini yukseltmis

Sonra ftnin parlatip sattigimiz ve performansi dusenlerede ftyle ne ilgisi var diyosun

Ortada olan biseyi kanitlamaya calisiyorum, niye ugrasiyosam

Hoca iki ya da üç 8 le oynamak oynamak istiyorum gibi bi aciklama yapmisti yazin.hem gedson hem nicedaki boudaui gelsin

Kor dovusu var burda

Ft koseye sikisti,kacacak biyeri kalmadi,istifada edemez silinip gidecek cunku ederse

Burakta kovamiyo cunku hem yurek yok,hem eskiden tanidigi icin kovarsam ayip olurmu diye dusunuyo olabilir :) ,hemde kovarsa biatcilar oklari kendine dondurecek,acemi oldugu icinde oda koseye sikismis durumda

A.n cebi sergeni ilk bulusmada kovsaydi tepki cekebilirdi,napti devam ediyoruz guveniyoruz dedi yalandan bakti 2 hafta yine tik yok taraftar gondermis oldu sergeni,cebi yirtti

Burakta ayni yolu deniyoda ua geregini yapip protesto edecekmi bakalim terimi
Yaw bak isine dayi yaw senide sabirli sabirli dinliyozda Ft gibi bi Efsaneyi kim silebilirki.Bugun Gitse yuz yillar boyunca efsane olarak kalacak.Turkiyenin en buyuk takimi Galatasaray Diyorsan Fatih Terim Sayesindedir.Ruyaginda gorurdun sen Avrupada kupa.Silenecek gidecekmis.Bi efsaneden bu kadarda nefret edilmez aga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt