Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.469
- 49.862
- 3.133
Bu transferde hızlı olunmalı abi.Yoksa diğer takımlar alır..Vargas çok iyi topçu fegh etkisi yaratır gelse
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transferde hızlı olunmalı abi.Yoksa diğer takımlar alır..Vargas çok iyi topçu fegh etkisi yaratır gelse
bomboş bir transferBu transferin olmaması için her gece uyumadan önce dua ediyorum
Bu transferin olmaması için her gece uyumadan önce dua ediyorum
Bu transferin olmaması için her gece uyumadan önce dua ediyorum
Ozaman Dennis Man h.oBu transferin olmaması için her gece uyumadan önce dua ediyorum
İkinci sınıf rumenleri doldurmaya devam ediyoruz. Bir kere başarılı oldular diye hepsi başarılı olacak diye bir kaide yok.Bu transferin olmaması için her gece uyumadan önce dua ediyorum
Kaçıncı sınıf bilmem orasını da Dennis Man bize yaramaz. Ağır birbirleri iyi değil. Fiziksel olarak da güçsüz bir herif.İkinci sınıf rumenleri doldurmaya devam ediyoruz. Bir kere başarılı oldular diye hepsi başarılı olacak diye bir kaide yok.
cicaldau transferini stancu dransferine benzetiyorum
tbh
Dikkat ettiysen kalsın veya gitsin diye birşey yazmadım. Ben hertürlü saygı duyulmasından yanayım. Şuanda Türkiye’de başarısız görünüyor. Giderse şaşırmam ve üzülmem. Ama kalırsa da sonuna kadar desteklerim. Kurduğu kadronun da eksiği olsa da başarılı olacaktır. Neyse derdim polemik değil zaten.Gecmisine bakip kalsin diyosun
Suanda bize faydasi yokki,olmuyoda,olmayacakta
Sen babele kalsin diyormusun eskiden iyi futbolcu oldugu icin demiyorsun,niye cunku eskiden yaptiginin suan bir karsiligi yok
Feghouliye kalsin diyormusun 2 kere sampiyon yapti seni ama demiyorsun,cunku artik bitik
2005te rte iyi diye suan ona kalsin diyormusun demiyorsun
Ayni manu efsane solskjaere kalsin dedimi demedi
Slye lige ambargo koyan zidane slde yari finalde elendi diye gonderildi gecmisine bakmadan
Eskiden soyleydi denmesi bile ortadaki acziyeti net bir sekilde ortaya koyuyor,sen eskiden soyleydi diyerek suan bir halt yapamadigini soylemis oluyosun aslinda
Taraftar aylardir senelerdir soyluyo git diye
-hocam biraksanmi
-hocam birak artik
-hocam birak
-hoca git
-terim git
-ulan git
-defol git
-kovun ulan bunu
-imparator selahattin
Hocam biraksanmi dendiginde biraksaydi tepkiler bu kadar evrilmeyecekti ,bagrimiza basacak,iyi anacaktik
Yok oyle gsnin ayrani dokulsun,taraftar istenmeyen olaylar yasasin ama bana kimse bisey demesin
Yok oyle
Yani sen kendini tanıyosan bilirsin nedeniniNeden?
Başkan net bir şekilde ifade etti ,transfer beklemeyin dedi resmen