- 5 Eylül 2014
- 80.128
- 62.793
- 4.283
bugün firarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer nöbeti nefret nöbeti olmuş. Her oyuncu haberini hocaya bağlayıp hakaret etmek çok saçmalık.Gsnin Ft sayesinde trnin acik ara en buyuk takim oldugu asikar.
Su an gitmesi gerektigi de asikar.
Niye her 10 mesajin 8i ft hakkinda baymadi mi adam en gec sene sonu gidecek nefret kusmak cok mu rahatlatiyor alakasiz konularda
Postlarima bir daha wow atarsan seni engellerimbugün firarım
Ben beklemiyorum artık, geleceğine de inanmıyorum. Gelecek olsa geçen sene olduğu gibi yabancı kaynaklardan haberler çıkardı şimdiye kadargedson birine gitse de temelli kurtulsak zaten bu beceriksizlerin alacağı da yok, bari şu gedson gelecek beklentisinden kurtulalım.
şimdi küfür yiyeceksin renktaşım gardını al.Başkan transfer yapılmayacağını açıkladı , oyuncularımıza gelen teklif de yokmuş
Nöbeti kapatabiliriz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Doruk Ata TANRIVERDİ henüz yardimci olmadi mi???arkadaslar biri bana tapatalk icin yardimci olsun
simdi ben misal bilgisayarda (tarayicidan) x konuya bisey yazarsam, benim tapatalkda o konu takip ediliyor ve o konuya yeni yazilan mesajta bildirim geliyor. ayarlara baktim tapatalkda fakat nasil kapatacagim bilmiyorum. her konuda sag üst kösede kapatiliyor ama yeni bi mesaj yazarsam yine tekrar takip ediyor otomatikman... sinir bozucu bi durum
şimdi küfür yiyeceksin renktaşım gardını al.
arkadaslar biri bana tapatalk icin yardimci olsun
simdi ben misal bilgisayarda (tarayicidan) x konuya bisey yazarsam, benim tapatalkda o konu takip ediliyor ve o konuya yeni yazilan mesajta bildirim geliyor. ayarlara baktim tapatalkda fakat nasil kapatacagim bilmiyorum. her konuda sag üst kösede kapatiliyor ama yeni bi mesaj yazarsam yine tekrar takip ediyor otomatikman... sinir bozucu bi durum
Kalben hoşbuldumVay vay vay kimler gelmiş
Özlettin üstad, hoş geldin.
Eğer böyle söylediyse helal olsun başkana. Her transfer döneminde onlarca transfer yaptırıp, devrenin ortası gelmeden transfer kelamlarıyla hem kabahatini/başarısızlığını örtmeye çalışan hem de kadrodaki oyuncuların da motivasyonlarını kaybetmesini sağlayan hocaya transfer yapmamak en doğru karar. Tebrikler başkanım.Neden?
Başkan net bir şekilde ifade etti ,transfer beklemeyin dedi resmen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin filan bu yazdigini biz degil yonetimden birisi dile getirmeli. Gercekten alemin enayisi konumundayiz.Başakşehir, düşme hattında teslim aldığı takımın ilk yarıyı 3. sırada bitirmesini sağlayan genç teknik direktör Emre Belözoğlu'ndan gelen haberle sarsıldı.
Özel sağlık durumu nedeniyle Alanyaspor maçında yok
Fanatik'in haberine göre; 41 yaşındaki teknik direktörün özel bir sağlık sorunu nedeniyle Başakşehir'in ligin ikinci yarısında oynayacağı ilk maç olan Alanyaspor karşılaşmasında takımın başında yer alamayacağı öğrenildi.
Tedbir amaçlı evinde dinleniyor
Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen başarılı çalıştırıcının tedbir amaçlı evinde istirahat ettiği de gelen haberler arasında.
ne bu cowit mi olmuş
bi biz malız cowit olana cowit oldu dioruz
madem transfer yok
bartuğu kadroya alalım oynasın biraz bakalım belki topçu kazanırız
yunusu geri çağıralım
okanı geri çağıralım
sekidikayı kiralamaktan vazgeçip çağıralım