Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce gönderilmesi gereken şu 5 gereksiz yabancıdan kurtulmak lazım Luyindama, Babel, Assunçao, Yedlin ve Feghouli. Seneye en fazla 12 yabancı ile ve bir sonraki sezon da en fazla 10 yabancı ile sözleşme imzalayabileceğimize göre Omar Elabdallou ve Diagne de giderse yerlerine uzun vadeli düşüneceğimiz kaliteli yabancılar bulmalıyız. İskeleti oluşturan 8 yabacımız var şuan Muslera, Boey, Marcao, Nelsson, PVA, Cicaldau, Morutan, Mohammed bunlar dışındaki tüm yabancıları postalayabiliriz. Muslera yerine de iyi bir kaleci bulmamız gerekir.

Yeni hocamiz kim bilir napiyo suan

Kurtulus savasimizi kazanip,kavusacagiz allahin izniyle

Bunlar transfer falan yapmayacak demek ki. Yoksa şu zamana kadar en azından 1-2 transfer önümüzdeki Hatay maçına kadar hazır olurdu.

Bunlar transfer falan yapmayacak demek ki. Yoksa şu zamana kadar en azından 1-2 transfer önümüzdeki Hatay maçına kadar hazır olurdu.
Ne transferi ustat

Onumuzdeki 6 ay boyunca sadece 2 mac onemli,onuda oynayip elenicez

Ligde tepeyi yakalamamiz zaten imkansiz

Birak transfer yapmayi kadroda para eden kim varsa degeri dusmeden satilmali yerinede paf takimdan oyuncular oynamali belki 1-2 kisi cikaririz

Mevcut kadro ve gelirse alinan oyuncular 6 ay bosu bosuna maca cikacak

Ne transferi ustat

Birak transfer yapmayi kadroda para eden kim varsa degeri dusmeden satilmali yerinede paf takimdan oyuncular oynamali belki 1-2 kisi cikaririz

Valla ben bu kadroyla ligden düşmenin bile mümkün olduğunu görüyorum. Kalede İsmail, orta sahada Taylan, sağ tarafta bir tarafını kaldıramayan Feghouli ve forvette Halil'i düşündükçe küme düşmemek başarı.

Ki bu kadro değil 3 sene, 5 sene bir arada oynasa yine de bir halt olmaz renktaş.

Valla ben bu kadroyla ligden düşmenin bile mümkün olduğunu görüyorum. Kalede İsmail, orta sahada Taylan, sağ tarafta bir tarafını kaldıramayan Feghouli ve forvette Halil'i düşündükçe küme düşmemek başarı.

Ki bu kadro değil 3 sene, 5 sene bir arada oynasa yine de bir halt olmaz renktaş.
geçen sezon ligin son maçında kendi evimizde 4 farklı galip geldiğimiz taktirde şampiyon olacağımız maçta Malatya'yı 1-0 geriden gelip 3-1 zar zor yenen takımdaki oyunculardan ne değişti bir söylesenize bana aynı Taylan, aynı Babael, aynı Feghouli, aynı Halil Dervişoğlu dahası aynı teknik direktör aynı becerisizlik aynı başarısızlık aynı vurdumduymazlık...

Yav hoca demedi mi GS'ye zarar verecek her şeyin önüne geçerim kendim dahil diye
E bu ne oluyor şimdi.

ts 20 puan fark atmış
kupada kıytırık bir takıma ilk maçtan elenmişiz
yönetim içinde ayrışmalar var

Hoca yapma allah aşkına
Hoca yazın bırakacak buna eminim.
Ne olursa olsun bırakacak bırakmaması için tek olasılık uefa kupasının alınması akabinde camiadan bırakma baskısı, bu kupa alınması da çok zor bir durum bu aşikar.

O sebeple 3-5 ay neyse işte istiyor camia olarak susup yaza kadar sabretmek lazım bence.

Sezon başında 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'a kiralık verilen Gökay Güney, Galatasaray 'a geri döndü. Altyapıdan yetişen 20 yaşındaki savunma oyuncusu, Bandırma'da çıktığı 9 maçta 572 dakika süre aldı. Stoper ve ön libero olarak görev yapabilen 1.80 boyundaki futbolcunun, ligin ikinci yarısında Sarı-Kırmızılı ekibin kadrosuna dahil edileceği öğrenildi.

inş bi yere verilmez de izleriz keza I. KAAN

geçen sezon ligin son maçında kendi evimizde 4 farklı galip geldiğimiz taktirde şampiyon olacağımız maçta Malatya'yı 1-0 geriden gelip 3-1 zar zor yenen takımdaki oyunculardan ne değişti bir söylesenize bana aynı Taylan, aynı Babael, aynı Feghouli, aynı Halil Dervişoğlu dahası aynı teknik direktör aynı becerisizlik aynı başarısızlık aynı vurdumduymazlık...
Takımın tamamen başta teknik direktör olmak üzere aurası bozuk. Geçen senede iyi oynamıyorduk bu senede farklı değil. Aşağı yukarı bütün oyuncular gerek enerji, gerekse fizik olarak bitik. Bunlara birde İsmail gibi skora direkt etki eden oyuncular eklenince her maç aynı rezil oyun, sıkışık skorlar kalp spazmı geçirtiyor insana.

Ne transferi ustat

Eleniriz vasat takimiz kerem marcao falan cok vasat

Başkanın açıklamaları doğruysa nöbeti kapatabiliriz,transferle ilgili bir çalışma olmadığını teyit etmiş kendiside

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt