Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimle terim arasında kesin sorun var başkanla olmasada başka yöneticilerle var ki sözkonusu Terimse zaten sorun olmaması imkansız
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bu olay bugün kapanır ama hafta sonu giresun geldi bize 3 tane attı ki bu futbolla giresuna yenilsek şaşırmam denizliye yenilen takım herkese yenilebilir ozaman halen ft inat edecekmi göreve devam için en sonunda gidecek ha bugün ha yarın
bari erken gitsinde önümüze bakalım istifada bir hizmettir

Sezon başında 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'a kiralık verilen Gökay Güney, Galatasaray 'a geri döndü. Altyapıdan yetişen 20 yaşındaki savunma oyuncusu, Bandırma'da çıktığı 9 maçta 572 dakika süre aldı. Stoper ve ön libero olarak görev yapabilen 1.80 boyundaki futbolcunun, ligin ikinci yarısında Sarı-Kırmızılı ekibin kadrosuna dahil edileceği öğrenildi.

inş bi yere verilmez de izleriz keza I. KAAN

Gökay 23 yaşında yav ne 20si

Ben ne dedim, Terim istifa etsin diye Twitter'da dillendikce ve desteği gittikçe azaldığında bu methodu kullanır. Yapay düşman yarat, yapay düşman yetmiyorsa kamuoyu yoklaması yap, trollerine savundur kendini, kaybettigin veya umursamayan taraftarı kendine çek. Terim bunu hep yaptı. Medyayı ve trollerini çok iyi kullanır. Zamanında Tudoru, Aysali, Abdurrahimi, Cengizi, Canaydini ve hatta bilimum bir sürü yöneticiyi böyle yedi. Tüm güç elindeyken dünyanın en güzel mağdur edebiyatıni yapan ve insan harcayan 2 kişisinin aynı dönem Türkiye'den çıkması ülkem ve Galatasaray adına çok üzücü. Halk olarakta kanmaya, kandirilmaya keşke bu kadar müsait olmasaydık. Balık hafızası bizimkinin yanında Einstein kaliyor

Ben ne dedim, Terim istifa etsin diye Twitter'da dillendikce ve desteği gittikçe azaldığında bu methodu kullanır. Yapay düşman yarat, yapay düşman yetmiyorsa kamuoyu yoklaması yap, trollerine savundur kendini, kaybettigin veya umursamayan taraftarı kendine çek. Terim bunu hep yaptı. Medyayı ve trollerini çok iyi kullanır. Zamanında Tudoru, Aysali, Abdurrahimi, Cengizi, Canaydini ve hatta bilimum bir sürü yöneticiyi böyle yedi. Tüm güç elindeyken dünyanın en güzel mağdur edebiyatıni yapan ve insan harcayan 2 kişisinin aynı dönem Türkiye'den çıkması ülkem ve Galatasaray adına çok üzücü. Halk olarakta kanmaya, kandirilmaya keşke bu kadar müsait olmasaydık. Balık hafızası bizimkinin yanında Einstein kaliyor
Diğeri kim ustad

Hem ayranımız dökülüyor hem başımıza tatsız şeyler geliyor

Ftden once sikebahcenin bile gerisindeymisiz.Avrupa kupasinida ruyaginda gorurdun ancak.Yat kalk sukur namazi kil Turkiyenin en buyuk Tdsine sahip oldugumuz icin

fatih terim in elde ettigi basarilari hice saymadan...

ft in Galatasaray'da futbolcu olarak oynadi dönem 14 sene sampiyon olamadik, tabiki fener gececek bizi.
ft GS'de futbolu biraktiktan sonra on senede 4 kez sampiyon olmusuz, fb 2 kez olmus.

avrupa sampiyonlar ligi kupasinda yari finalde elendik, ki hakem dogramisti o macta.

yani herseyi hoca'ya baglamamak lazim. Galatasary büyük bir kulüp ft'siz de basarili olur. olmasa benim gibi milyonlarca ft öncesi taraftari olmazdi.

Gunaydin bu arada🧙‍♂️
pug-what-did-you-say.gif

gedson birine gitse de temelli kurtulsak zaten bu beceriksizlerin alacağı da yok, bari şu gedson gelecek beklentisinden kurtulalım.

yeni yönetim
yeni teknik ekip

acil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt