Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birini göndermeden yenisini alıp ne yapacağız üstat yaw. Bende biliyorum bir halta yaramadiklarini ama hoca da bir zahmet kazansın iclerinden birini. Diagne+Mostafa+Halil e 20m üzeri para verildi. İskartaya çıkarma gibi bir lüksümüz yok bence
Hep al al nereye kadar.
diagne 3-4 ay yok forvet alternatifi olarak nasıl saycaz bu adamı 2019 da 13 milyon verildi hata yapıldı diye forvetsiz mi devam edelim yani,sene sonunda bir şekilde elden çıkacak yapacak bişey yok ondan zarar ettik zaten..
halil kiralık zaten yedek olarak faydalanırız,forvet arkası ve kanat olarak faydalanırız ama santrafor olarak çok çok yetersiz..
mostafa elimizdeki tek santrafor onunda durumu pek parlak sayılmaz o yüzden ilk 11 e transfer şart,yerli kaleci,ortasaha,kanat,forvet transferi olmazsa olmaz..

diagne 3-4 ay yok forvet alternatifi olarak nasıl saycaz bu adamı 2019 da 13 milyon verildi hata yapıldı diye forvetsiz mi devam edelim yani,sene sonunda bir şekilde elden çıkacak yapacak bişey yok ondan zarar ettik zaten..
halil kiralık zaten yedek olarak faydalanırız,forvet arkası ve kanat olarak faydalanırız ama santrafor olarak çok çok yetersiz..
mostafa elimizdeki tek santrafor onunda durumu pek parlak sayılmaz o yüzden ilk 11 e transfer şart,yerli kaleci,ortasaha,kanat,forvet transferi olmazsa olmaz..
Diagnenin sakatligi 3 4 aysa bir transfer gerekir... Ben gelecek ay dönecek diye biliyordum

Mohammed acemi topu çekmeyi öğrenmeli bodoslama vuruyor topa. Bence potansiyeli var geliştirilebilir. ona uygun özel hoca tutsak iyi olur

Bu kadar harcama yaptilar Istanbul kulüpleri kadar gelirleri yok, sampiyon olamazlarsa cok komik olur gercekten. Ama sampiyonluklarini engelleyebilecek baska bir takim göremiyorum su an maalesef.

Niye maalesef? Anadolu kulüpleri neyse de fb ve bjk yerine 1000 kere tercih ederim. Ama maalesef diyerek fb ve bjk’yi kastettiğini sanmıyorum. Biz ve Anadolu kulüpleridir. Tabii bizden bu sezon cacık olmayacağı kesin gibi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

halukun ağzının payını bi güzel verse keşke. futbolun f' sine dokundurtmadıkları adamı bi de menajer yolsuzluğuyla suçluyorlar. yazın yapılan 25-30 milyonluk transferleri sorgulayın yiyorsa.
Larsen ve alioski ye imza paralarıyla 2 senelik 10 milyon para bağlanması daha mı iyi. Bak nelson 23 yaşında 7 milyon verdin 30 yaşına kadar tepe tepe kullan. İstediğin zaman satıp para kazanablirsin. Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skov olseni kiralayalım 1.5 yıl , ileriye j.windi alalım nelsson gibi taksitle çok iyi olur

Adana’daki Celil
Süleyman Luş
Yunus Akgün

şu kadroda oynar.

1 ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt