Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.862
- 3.421
- 938
Bunu da kolpalıyor olamaz herhalde
Küfür edip istifa mi edecek acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu da kolpalıyor olamaz herhalde
o anlamı nasıl çıkardın, larsen ve alioskiyi alsınlar mı dedim. bu larsen ve alioski muhabbeti tamamen sallamasyon da olabilir. ışıtan günün üzerine oynuyorlar büyük ihtimal. bunlar paranın harcandığı her yerde bi yolsuzluk arıyorlar ya onların mantığıyla yaklaşıyorum olaya,ışıtan gün cicaldau ve morutana bukadar para verdirseydi ve katkı alamasaydık ortalığı yangın yerine çevirmişlerdi.morutan ve cicaldau kötü topçular demiyorum ama söz konusu fatih terim olunca yıllardır onlarca transfer yaptık çoğu tutunamadı gitti, sorgulayan kimse yok basında. ayrıca yazın yapılan transferler ve mevcut kadromuz da bence okadar kötü değil sadece verim almayı bilmeyen ve onları geliştiremeyen bi teknik ekip var.Larsen ve alioski ye imza paralarıyla 2 senelik 10 milyon para bağlanması daha mı iyi. Bak nelson 23 yaşında 7 milyon verdin 30 yaşına kadar tepe tepe kullan. İstediğin zaman satıp para kazanablirsin. Biraz mantıklı düşünmek lazım.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guilherme 10 kat daha iyi topcuSaracchi Konya da diyebilirmiyiz
Hepsine vasat diyenler olduışık kaan,yunus,morutan,boey,nelsson elimizdeki cevherler çok iyi kerem ve marcaoyu saymıyorum bile
Yaşlı adam yok mu alalım, gençlerden bıktık bile 3-5 ayda.
cevher var işleyecek usta yok.ışık kaan,yunus,morutan,boey,nelsson elimizdeki cevherler çok iyi kerem ve marcaoyu saymıyorum bile
Bjkli ışıtan gün. Ben bjkli olsam Galatasaray yönetiminde görev almam. Ezik gibi ortalıkta dolaşmam. Judo ekibine sallanmış biri. Veririm istifamı çeker giderim.o anlamı nasıl çıkardın, larsen ve alioskiyi alsınlar mı dedim. bu larsen ve alioski muhabbeti tamamen sallamasyon da olabilir. ışıtan günün üzerine oynuyorlar büyük ihtimal. bunlar paranın harcandığı her yerde bi yolsuzluk arıyorlar ya onların mantığıyla yaklaşıyorum olaya,ışıtan gün cicaldau ve morutana bukadar para verdirseydi ve katkı alamasaydık ortalığı yangın yerine çevirmişlerdi.morutan ve cicaldau kötü topçular demiyorum ama söz konusu fatih terim olunca yıllardır onlarca transfer yaptık çoğu tutunamadı gitti, sorgulayan kimse yok basında. ayrıca yazın yapılan transferler ve mevcut kadromuz da bence okadar kötü değil sadece verim almayı bilmeyen ve onları geliştiremeyen bi teknik ekip var.
Judo’da avrupa sampiyonu olmusuz. Tek imparator terim değilmişBjkli ışıtan gün. Ben bjkli olsam Galatasaray yönetiminde görev almam. Ezik gibi ortalıkta dolaşmam. Judo ekibine sallanmış biri. Veririm istifamı çeker giderim.
City ye bir bakalım. Kaç yıl oldu aynı oyuncularla bir düzen oturttu. Az sabır. Bu arada bu oyuncuları bu teknk ekip aldıysa futbolcuya sabrederken teknik ekibe de sabretmek gerekli değl mi?
Vallaha renktaş iddialar doğru olabilir ama hedefe sadece Işıtan koyulması sıkıntı. Başkanın haberi olmadan mı bunları yapıyor bu adam ya da yapıyorsa neden hala yönetimde? Yazdan beri bu iddiaları konuşuyoruz. Neden görevden almıyorlar o zaman. En tepedeki adamı masum çıkarıp alttan birini suçluyorlarsa ben bir bit yeniği ararım.halukun ağzının payını bi güzel verse keşke. futbolun f' sine dokundurtmadıkları adamı bi de menajer yolsuzluğuyla suçluyorlar. yazın yapılan 25-30 milyonluk transferleri sorgulayın yiyorsa.
gelip şimdi terimi guardiola ile mi kıyaslıyorsun. her sabredilen hoca kesin düzen oturtacak diye bi kaide yok ayrıca, sabredilmesi gereken hoca gün geçtikçe takımı geliştiren ve tünelin ucunda ışığı gösteren hocadır, takımı vitesi boşalmış kamyon gibi aşağı götüren hocaya sabredilmez de güvenilmez de. bu 3 sene muhabbetinin tamamen zaman kazanma olduğunu düşünüyorum hiç inancım yok iyi bi futbol ortaya çıkaracağına dair, kadromuz da kötü değil ayrıca. sadece sabretmekte keramet aramayı bırakalım, gümüşe 30 yıl sabretsen de altın olmaz.Bjkli ışıtan gün. Ben bjkli olsam Galatasaray yönetiminde görev almam. Ezik gibi ortalıkta dolaşmam. Judo ekibine sallanmış biri. Veririm istifamı çeker giderim.
City ye bir bakalım. Kaç yıl oldu aynı oyuncularla bir düzen oturttu. Az sabır. Bu arada bu oyuncuları bu teknk ekip aldıysa futbolcuya sabrederken teknik ekibe de sabretmek gerekli değl mi?
ışıtan falan umrumda değil açıkçası bu terimcilerin her başarısızlıkta bi günah keçisi bulup sorumluluğu yüklemeleri zoruma gidiyor. olmayan transferler üzerinden gündem yapıyor herifler.Vallaha renktaş iddialar doğru olabilir ama hedefe sadece Işıtan koyulması sıkıntı. Başkanın haberi olmadan mı bunları yapıyor bu adam ya da yapıyorsa neden hala yönetimde? Yazdan beri bu iddiaları konuşuyoruz. Neden görevden almıyorlar o zaman. En tepedeki adamı masum çıkarıp alttan birini suçluyorlarsa ben bir bit yeniği ararım.
Belliki futbolla 2 veya 3 senedir ilgileniyorsunuz. Bu kadar yazıpta anlamsızlıklar ve tutarsızlıklarla dolu cümleler ve kelimeler.gelip şimdi terimi guardiola ile mi kıyaslıyorsun. her sabredilen hoca kesin düzen oturtacak diye bi kaide yok ayrıca, sabredilmesi gereken hoca gün geçtikçe takımı geliştiren ve tünelin ucunda ışığı gösteren hocadır, takımı vitesi boşalmış kamyon gibi aşağı götüren hocaya sabredilmez de güvenilmez de. bu 3 sene muhabbetinin tamamen zaman kazanma olduğunu düşünüyorum hiç inancım yok iyi bi futbol ortaya çıkaracağına dair, kadromuz da kötü değil ayrıca. sadece sabretmekte keramet aramayı bırakalım, gümüşe 30 yıl sabretsen de altın olmaz.
hakaret vari laflarla yukarı çıkmaya çalışma, yazdıklarım gayet net. futbolu uzun yıllardır izliyorum, city ile bizim takımı kıyaslayacak kadar cahilce ifadeler kullanmana rağmen nezaketimi bozmak istemediğim için bişey demedim ama terimi savunacam diye saçmalamanın da bi sınırı var.Belliki futbolla 2 veya 3 senedir ilgileniyorsunuz. Bu kadar yazıpta anlamsızlıklar ve tutarsızlıklarla dolu cümleler ve kelimeler.
Hakaretvari davranıp yukarı çıkmak. bana cahil diyorsun sonra haraketten bahsediyorsun. Çocuk musun işsiz misin? Git fatih terim başlığına yaz. Sen ve senin gibiler Fatih terim nefretiyle konuyu çığrından çıkardınız?hakaret vari laflarla yukarı çıkmaya çalışma, yazdıklarım gayet net. futbolu uzun yıllardır izliyorum, city ile bizim takımı kıyaslayacak kadar cahilce ifadeler kullanmana rağmen nezaketimi bozmak istemediğim için bişey demedim ama terimi savunacam diye saçmalamanın da bi sınırı var.