Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Ben değilimOnyekuruyu istemeyenlere arkasından ağlayacaksiniz size hatirlaticam diyip liste tutan bir renktas vardı ne oldu ona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben değilimOnyekuruyu istemeyenlere arkasından ağlayacaksiniz size hatirlaticam diyip liste tutan bir renktas vardı ne oldu ona
yapamayacağını derkene?biliyordum yapamayacağını
o da var artık ömer bayram bekten orta sahaya geçer o zamanBen daha beterini bekliyorum. Aytac kiralanir, Gustavo da geri gönderilir.
Yani nicelik olarak eksiliriz.
İnsanlara karşı böyle tehdit unsuru içeren paylaşımlarda bulunmak sana yakışmıyor Ünsalcım.
Bu adama pek güvenmeyin yarın en büyük Fatih Terimci olur..
huzur olmayan bir ülkedeİnsanlara karşı böyle tehdit unsuru içeren paylaşımlarda bulunmak sana yakışmıyor Ünsalcım.
Sakinleş , derin bir nefes al ve huzuru forumun geneline yaymaya çalışalım.
hıhEn büyük terimci bile gözünü açabilmiş, darısı geri kalanlara.
Yine söylüyorum bu adama değil Osman'a veya Tahir'e güveninEn büyük terimci bile gözünü açabilmiş, darısı geri kalanlara.
Efsanelerimiz kalbimizde ve tarihimizde her zaman var olacaktır ama Aslolan Galatasaray'dır. Geçmişimize değil geleceğimize odaklanmamız lazım. Yönetimin önünde çok önemli bir karar verme süreci var. Umarım doğru karar verirler.En büyük terimci bile gözünü açabilmiş, darısı geri kalanlara.
Tehditler mesaj kutumda doğru.huzur olmayan bir ülkede
insanların huzurlu olması beklenecek bir şey değildir
tehdit nerede umutcuğum
kendiniz çalıyor kendiniz oynuyorsunuz!!
Tehditler mesaj kutumda doğru.
Unutmuşum
Kim olduğunu bilmiyorum sadece bu sözünü duydumMilletin Evli karisina Mektup yazan adam degil mi bu?Milenaya mektuplar
Milenaya mektuplar diye bi eseri var.Evli bir hanimla eski nesil mektuplasiyordu..Denk gelmisti okudum bende fazla tanimiyorum.Kim olduğunu bilmiyorum sadece bu sözünü duydum
2.yarida 5 maç kazanacagimiza inancım sonsuzYine söylüyorum bu adama değil Osman'a veya Tahir'e güveninTakım 4-5 maç kazanırsa bu adamın fikirleri değişebilir..