Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.462
- 49.855
- 3.133
Üstat adam Adanalı.Başka bi takım için öyle tweet atsa laf yerdi taraftardanMillet nereden prim kasacağını şaşırmış
Şu alev şimşek emojilerini bulanın da kafasına dağıtsam bir kere

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat adam Adanalı.Başka bi takım için öyle tweet atsa laf yerdi taraftardanMillet nereden prim kasacağını şaşırmış
Şu alev şimşek emojilerini bulanın da kafasına dağıtsam bir kere
simsek emojilik bir haber degil bence , biraz ilgi cekmek istemis bariz.Üstat adam Adanalı.Başka bi takım için öyle tweet atsa laf yerdi taraftardan![]()
O da var da şimdi atıyorum İstanbul takımlarından birinin haberiyse atıyorum bizim haberimiz.Adanalı taraftarlar Galatasaray haberi paylaşıyosan Galatasaray haberi belirt diye laf atar.Konyasporlu gazeteci varsa pek bilmem ama sizlerde de durum aynıdır bence..simsek emojili bir haber degil bence , biraz ilgi cekmek istemis bariz.
onu bosverde bu sene bizim hedef ney ? onu dusunuyorumO da var da şimdi atıyorum İstanbul takımlarından birinin haberiyse atıyorum bizim haberimiz.Adanalı taraftarlar Galatasaray haberi paylaşıyosan Galatasaray haberi belirt diye laf atar.Konyasporlu gazeteci varsa pek bilmem ama sizlerde de durum aynıdır bence..
Bana manasız geliyorÜstat adam Adanalı.Başka bi takım için öyle tweet atsa laf yerdi taraftardan![]()
Transferler yapılırsa Gedson ve 1-2 transfer Uefa'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek Lig'i ne kadar üstlerde bitirirsek o olmalı hedefimiz.Gecede dediğim gibi İsmail kaledeyken ben maçları izlerken kazanırız diyemiyom..onu bosverde bu sene bizim hedef ney ? onu dusunuyorum
Giydiği forma... Salah giyseydin bari.
Yarına kadar ins 30k + kombine olur.
2.yariya iyi başlamamız lazım. 10.sirada olmak yakışmıyor
Saygı duyarım üstat da ben de sallama duyum verirken Twitter'da bu tarzları ben de kullandımBana manasız geliyor
Direk paylaş gitsin haberi. Haberin üstüne koy ne istersen şimşeği,alevi felan
O siftah twitini 3 büyüklerden üstüne alınan taraftar sayısı daha fazladır