Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simsek emojili bir haber degil bence , biraz ilgi cekmek istemis bariz.
O da var da şimdi atıyorum İstanbul takımlarından birinin haberiyse atıyorum bizim haberimiz.Adanalı taraftarlar Galatasaray haberi paylaşıyosan Galatasaray haberi belirt diye laf atar.Konyasporlu gazeteci varsa pek bilmem ama sizlerde de durum aynıdır bence..

O da var da şimdi atıyorum İstanbul takımlarından birinin haberiyse atıyorum bizim haberimiz.Adanalı taraftarlar Galatasaray haberi paylaşıyosan Galatasaray haberi belirt diye laf atar.Konyasporlu gazeteci varsa pek bilmem ama sizlerde de durum aynıdır bence..
onu bosverde bu sene bizim hedef ney ? onu dusunuyorum

Üstat adam Adanalı.Başka bi takım için öyle tweet atsa laf yerdi taraftardan :)
Bana manasız geliyor
Direk paylaş gitsin haberi. Haberin üstüne koy ne istersen şimşeği,alevi felan
O siftah twitini 3 büyüklerden üstüne alınan taraftar sayısı daha fazladır

FIf1gYWXIAU4liM
istifa

Bana manasız geliyor
Direk paylaş gitsin haberi. Haberin üstüne koy ne istersen şimşeği,alevi felan
O siftah twitini 3 büyüklerden üstüne alınan taraftar sayısı daha fazladır
Saygı duyarım üstat da ben de sallama duyum verirken Twitter'da bu tarzları ben de kullandım :D O yüzden emojiler dikkat çekiyo diye kullanıyodum :D

Ulann millet harbi haklı çıkacak 14ünden sonra görüşmeye gidecek herifler belli ki bu kadar amatör nasıl olabiliyorlar aklım almıyor. Alacağın adamı şimdiden anlaşıp açıklanan lazım her geçen hafta adamın toplanıp gelmesi +7 gün ileri atıyor.
Adam gelirken birde covid olur Şubat'ın ortası olur.

Çıkın transfer yapmıyoruz diyin sonra da seçim kararı alıp defolun gidin. Bir önceki yönetime ne dediyseniz kat kat fazlasını yapıyorsunuz.

2.lik icin rakip fener ise arada sadece 5 puan fark var. Fikstur olarak avantajlilar ama oynadigi oyun da cok kalitesiz.
Kaleciyi ayri tutuyorum ama Avrupa icin 3, lig icin en az 4 transfer yapilmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt