- 1 Mayıs 2018
- 53.031
- 43.455
- 3.298
Olm adam kendi fotosunu koymuş
ozaman ugur dayi kopya cekmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm adam kendi fotosunu koymuş
Herifi solbeke çekmişler 10mactirLemina bunun daha yetenekli olanı.Lemina daha fazla sakatlanıyodu bunun da kafası biraz sıkıntılı..
Demir ben tanışalımSen kimsin
Yanlis olan ne.Uzun suredir oynamadi .Dondugu gibi harika performans vermeyecek bence.Igor sana boydan girerim.
Herifler 3 beraberlik almış
Normalin çok üstünde 1 performansa niye vasat diyoruz
Yazın kadro dışı kaldı.Göndermek istediler hatta bu da ayrılmak istedi.Takım bulamadılar.Bu da geçmişteki olaylarından biriHerifi solbeke çekmişler 10mactir
Reis bunun bizle alakası yokkiBu tabloyu oluşturacak bir futbol oynamadilar ki biz geçen sene 2. Yarı başı bunlardan çok daha iyi oynuyorduk . Bu sene ultra bitirici ts diğer takımlara göre bence en iyi yaptıkları iş bu ..
İkisi de kayıplardaBu semih cigdemin, ugur dayi'ya kopya cekmesine uyuz oluyorum.
Soyismin Yalar mıDemir ben tanışalım
Niye versin olm harika performansYanlis olan ne.Uzun suredir oynamadi .Dondugu gibi harika performans vermeyecek bence.
Adam benden aldi resmi ilkinde kizdim kaldirdi.Keyifli bir gunumde Kullanayim mi dedi kullan dedim.Adam benimle dalga gecme amacli fotografimi kullaniyo ben sesimi cikarmiyorum.Neden Ugur dayidan kopya çekeyimBu semih cigdemin, ugur dayi'ya kopya cekmesine uyuz oluyorum.
değil gerçek soyismim KirişSoyismin Yalar mı
Demir Kiriş mi yani?değil gerçek soyismim Kiriş
Aynen öyle düzenler misiniz?Demir Kiriş mi yani?
Aynen öyle düzenler misiniz?
atıyorumKimlik atar mısın özelden