Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene baya is yapti neye gore kime gore iş yapmaz.Adamin ustune ugursuzluk cokturme Aynisini Cicaya yaptin Adam top oynamamaya basladi.
Ahahhaha cicaya ben mi yaptım siz görmüyorsunuz uyandirdim
Gedson fernandes ligde 17 maç 3 asist gol yok bu mu iyi oluyor

Not: her şeye gol asist olarak dümdüz bakıyorum. Gol asist olmadan nasıl maç kazanılır yazarsanız sevinirim

Not: her şeye gol asist olarak dümdüz bakıyorum. Gol asist olmadan nasıl maç kazanılır yazarsanız sevinirim
3 asist bir ortasaha oyuncuna gore iyi bir istatistik.zaten ligin son 5 haftasi forma girdi.Ligin basinda gelseydi 10 asist 4 gol yapardi buda iyi bir istatistik bence.Suan elimizdeki ortasahardan cok cok kaliteli bir oyuncu Gedson

3 asist bir ortasaha oyuncuna gore iyi bir istatistik.zaten ligin son 5 haftasi forma girdi.Ligin basinda gelseydi 10 asist 4 gol yapardi buda iyi bir istatistik bence.Suan elimizdeki ortasahardan cok cok kaliteli bir oyuncu Gedson

U19 Uefa Youth League ve portekiz 2 lig performansini silersek, Gedsonun simdiye kadar 95 macta 4 gol 10 assisti var. Yani senin bir sezonda bekledigin performansi, 3,5 senede yapmis Gedson. 2-3 gol, 5-6 assist yapip orta sahayi güclendirip ve oyuna hiz ve dinamizm katsa yeter normalde.

Cicaldau ligde 16 mac 3 gol 2 assist niye begenmiyorsun renktas

Ortasahasi goller asistler yapmayan takim sampiyon olamaz hadi bu 8 olarak bunlari yapsin yaninda tas gibi 10 numara lazim

U19 Uefa Youth League ve portekiz 2 lig performansini silersek, Gedsonun simdiye kadar 95 macta 4 gol 10 assisti var. Yani senin bir sezonda bekledigin performansi, 3,5 senede yapmis Gedson. 2-3 gol, 5-6 assist yapip orta sahayi güclendirip ve oyuna hiz ve dinamizm katsa yeter normalde.
95 macta 10 asist yapan adam yarim sezonda 3 asist yapmis.O kadar abarti degil bence.Gol sorunu var ama sezonda 6 veya 7 asist yapsa bile yeterli

Bence az bir de bunda sahada yok olma durumu var farkli olarak 20 dk bulamiyorum herifi sahada
Gedson forma girdikten sonra orta sahayi tek basina domine ediyordu + top kapma ve adam gecme ortalamasi iyiydi onu niye begenmiyorsun peki. Gol ve assist diyorsan Cicaldau da bunlar var. Istatistik ve iyi oyun diyorsan bunlar da Gedson da var.

Senin dusuncene gore Barcelona’da oynayan Pedri, Frenkie ve Gavi gibi orta sahalar da yetersiz o zaman.

Gedson forma girdikten sonra orta sahayi tek basina domine ediyordu + top kapma ve adam gecme ortalamasi iyiydi onu niye begenmiyorsun peki. Gol ve assist diyorsan Cicaldau da bunlar var. Istatistik ve iyi oyun diyorsan bunlar da Gedson da var.

Senin dusuncene gore Barcelona’da oynayan Pedri, Frenkie ve Gavi gibi orta sahalar da yetersiz o zaman.
Gedson geldikten sonra hemen hemen tüm verilerde takımın en iyisiydi gol dışında, sen de benzer minvalde yazmışsın.

Gol üretmedi sadece ki ileri koy onu da üretir. Tam bir b2b gibi oynadı ama işte gol atıyor diye Ozanın beğenildiği yerde bunu kimseye anlatmaya çalışmaya gerek yok, algı farklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt