Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Top 5 ligi haric- kendi liginde hem yarismaci hem de yetistirici takim kurmayi becerebilmis orta seviye bir yabanciya fitim.

Top 5 harici dedim ozellikle top 5 ten bu profilde bir td getirmemiz imkansiz

Ha Yusuf sen hocayi buldun kilsizini istiyorsun dersen de anamizin liginden genc bir antrenöre yine fitim diyebilirim. asagi yukari hepsi birbirine benziyor ztn. ilhan omer okan farketmez benim için
Slavia Prag basariliydi
Hirvat takimi Zagreb miydi? Onlar da basariliydi
Copenhagen da basarili takim
Bodo Glimt mi ne onlar da iyi
Bu takimlara goz atmak lazim fakat adamlar para icin gelmemeli. Ne istediklerini, ne yapmak istddiklerini detaylica anlatmalilar. Gelen teknik direktorun %100 Avrupa kupasi tecrubesi olmali
Portekiz liginden Olamaz mi? Rus takimlari da olabilir. Onlar da yabanci kuraliyla oynuyorlar

Slavia Prag basariliydi
Hirvat takimi Zagreb miydi? Onlar da basariliydi
Copenhagen da basarili takim
Bodo Glimt mi ne onlar da iyi
Bu takimlara goz atmak lazim fakat adamlar para icin gelmemeli. Ne istediklerini, ne yapmak istddiklerini detaylica anlatmalilar. Gelen teknik direktorun %100 Avrupa kupasi tecrubesi olmali
Portekiz liginden Olamaz mi? Rus takimlari da olabilir. Onlar da yabanci kuraliyla oynuyorlar
Boyumuzu asar diye top 5 dışı dedim. Portekiz liginden getirebiliyorsak getirelim.
Fenerin hoca macerasi gozumu cok korkutuyor parayla bile getiremiyorlar herifler :/

Şöyle bi son kez okudum da yorumları @Hayri Cund nöbet sana emanet reis🧙‍♂️sukuneti sen sağlarsın ancak.yazin görüşürüz 🧔

-Top 5 ligi haric- kendi liginde hem yarismaci hem de yetistirici takim kurmayi becerebilmis orta seviye bir yabanciya fitim.

Top 5 harici dedim ozellikle top 5 ten bu profilde bir td getirmemiz imkansiz

Ha Yusuf sen hocayi buldun kilsizini istiyorsun dersen de anamizin liginden genc bir antrenöre yine fitim diyebilirim. asagi yukari hepsi birbirine benziyor ztn. ilhan omer okan farketmez benim için
franck haise-lens hocasi
sozluk bolumunde konusunu açmıştım bence denenebilecek bir adam

@Yusuf Kara ile sezon basi konusuyorduk, bu takim yeteneksiz diye. Allah askina taylan berkan cica ortasahasi ile ne amaclandi ? Daha gecen izledik, 40 yasindaki atiba ceza sahasi icinden cikmiyor, 6 numara denilen josef de girip cikiyor. Bize 3 tane os lazim, mevcut herifleri de yollamak lazim. Teklif olacagina inanmiyorum ama belki bir enayi cikar.

@Yusuf Kara ile sezon basi konusuyorduk, bu takim yeteneksiz diye. Allah askina taylan berkan cica ortasahasi ile ne amaclandi ? Daha gecen izledik, 40 yasindaki atiba ceza sahasi icinden cikmiyor, 6 numara denilen josef de girip cikiyor. Bize 3 tane os lazim, mevcut herifleri de yollamak lazim. Teklif olacagina inanmiyorum ama belki bir enayi cikar.

kime isterdin

Boyumuzu asar diye top 5 dışı dedim. Portekiz liginden getirebiliyorsak getirelim.
Fenerin hoca macerasi gozumu cok korkutuyor parayla bile getiremiyorlar herifler :/
Bizim iyi kotu adimiz var. Oradan yirtarsak yirtariz. Kopenhag teknik direktorunu yoklamak lazim. 2 sene once AL ceyrek, bu sene grup 1.cisi oldular. Gerci ayni teknik direktor mu emin degilim.

Tamam bir takım her sene şampiyon olmayabilir öyle bir beklentimiz de yok zaten ancak her sene geriye giden bir takım, ne oynandığı belli olmayan bir futbol, alternatifi olmayan tercihler, her sene takımı baştan aşağı değiştirmek, bilim ve teknolojiden yararlanamamak, başarısız sonuçlardan sonra doğru teşhisi koyamamak (özeleştiri yapamamak) bunlar Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük kulübünde olmaması gereken hatalar.

Bir de şunu söyleyeceğim taraftar binbir cefa çekerek maçlara gidiyor, belki cebindeki son parasıyla. Hayatta sadece tutunacak tek dalı Galatasaray kalmış insanlar var. Galatasaray da olmasa yüzü gülmeyecek insanlar var. Biraz utanması olan sırf şu sebepler yüzünden bile uğraşır, çabalar, egosunu bir kenara bırakır.

Topcularin biletini hemen kesmeden bir de yeni gelen hoca yeni sistem yeni rollerde gormek lazim. Kızgınlıkla onu bunu yollayin diyoruz da az buz paralar verilmedi. Mevcut hoca da gs dusmani degil cer çöpe milyonlari gomsun.

Son bir sans verilir baktik herifler cidden yeteneksiz o zaman sepetleriz :/ bu söylediklerim mevcut topçular icindi bizim birak niteligi nicelik olarak eksik oldugumuz bölgeler var. Transfer onceligi o mevkilere olmali

Topcularin biletini kesmeden yeni gelen hoca yeni sistem yeni rollerde gormek lazim. Kızgınlıkla onu bunu yollayin diyoruz da az buz paralar verilmedi. Mevcut hoca da gs dusmani degil cer çöpe milyonlari gomsun.

Son bir sans verilir baktik herifler cidden yeteneksiz o zaman sepetleriz :/ bu söylediklerim mevcut topçular icindi bizim birak niteligi nicelik olarak eksik oldugumuz bölgeler var. Transfer onceligi o mevkilere olmali

Istedigin hocayi getir, ne berkani daha iyi oyuncu yaparsin,ne digerlerini. Ben bu oyuncular kalitesiz diyorum, elbet farkli bir hoca ile biraz performanslari artar ama kalite yok.

Topcularin biletini hemen kesmeden bir de yeni gelen hoca yeni sistem yeni rollerde gormek lazim. Kızgınlıkla onu bunu yollayin diyoruz da az buz paralar verilmedi. Mevcut hoca da gs dusmani degil cer çöpe milyonlari gomsun.

Bu dedigin icin Terim'in simdi gitmesi lazim. Mayis'ta filan giderse biteriz

Istedigin hocayi getir, ne berkani daha iyi oyuncu yaparsin,ne digerlerini. Ben bu oyuncular kalitesiz diyorum, elbet farkli bir hoca ile biraz performanslari artar ama kalite yok.
Ondan tam emin degilim aga. Berkani tum forum izledi gecen sene bizle ismi anilmaya basladiginda yuzde 95imiz gelsin diyorduk. Alanya performansi da iyiydi yani cok tartisilacak bir yani yok bence.

Takım içi sorunlara dair tespitlerim!

1.Adaletsizlik:Bir takımda kim iyi kim kötü bütün oyuncular bilir.Özellikle aynı pozisyonda oynayan oyuncuların tercihi onların hocaya da oyuna da bakışını degistirir.Hak edene formayı vermez isen oyuncuda özgüven kalmaz, kalmadı da.Çözüm yeni bir hoca.
2.Taktik yanlışlıkta ısrar: Pasör bir oyuncu grubu olmadan pas oyunu oynamaya çalışmakta ısrar etmek hep benzer golleri yememize ve rakibin de bize kolayca önlem almasına neden oluyor.En basitinden her takım önde basıp bekliyor ve kolayca sonuca gidiyor bize karşı.Avrupa'da ise biz önde basıp beklemeye başlıyoruz ve sonuç alıyoruz.Çözüm geçiş oyunu taktiğine dönüş.
3.Fiziksel yetersizlik: Genç oyuncular yaşı nedeniyle ayakta kalmasına rağmen enerjisini doğru kullanamadığı için bitirici bölgede dinç kalamiyor.Halil'in şutları amiyane tabirle kız gibi.Tecrubeli isimler zorlamaya başladı mı sakatlanıp çıkıyor.Sezon hazırlığı doğru yapılmamış anlamı çıkar burda.Çözüm transfer.Özellikle de sezon öncesi iyi hazırlık geçirmiş ve devamlılığı olan iyi oyuncuları almak gerekir.
4.Organizasyon eksikliği: Özellikle oyun sıkışınca duran toplarla oyunu açarsınız ama ne atan ne vuran için oyun organizasyonu var.Taçtan bile golün atıldığı günümüzde takım yine çalışmamış maalesef.Çözüm duran top antrenörü transferi.
SONUÇ: Temelde bütün eksiklik, yanlışlık sezon başındaki hazırlığı, taktiği,transferi ve seçimleri yapan hocaya çıkıyor.Hemen acil bir teknik heyet değişikliği yapılması gerekiyor hem de bütün yardımcı kadrosuna kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt