Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimin sorunu oyuncu eksikligi degil

Oyuncularin özgüveni sifir suan,aldigimiz sonuclar dan dolayi oyuncularin tamami performans olarak geriye gittiler

Avrupa maclarindan sonra övdügümüz oyuncularin performanslari bu kadar dusuyorsa ve özgüven sorunu varsa bunun sebebi teknik ekiptir yani Fatih hoca

Yapilmasi gereken bellidir,sezon basinda zaten belliydi ama burak elmas kolay’i secti sozlesme imzaladi oysa bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde yollari ayirmak gerekiyordu hoca ile

Simdi ise ne yazik ki kötü bir sekilde ayrilacak

Oyunucunun tanıdıklarına göre Galatasaray'a transferi karışıkmış.İtalya'dan bi takım kiralamak için görüşüyomuş..

Bu saatte kimse yoksa sansli bir kisiye kufur edip sileyim rahatlamam lazim.Adminler uyumustur.

Bu takimin sorunu oyuncu eksikligi degil

Oyuncularin özgüveni sifir suan,aldigimiz sonuclar dan dolayi oyuncularin tamami performans olarak geriye gittiler

Avrupa maclarindan sonra övdügümüz oyuncularin performanslari bu kadar dusuyorsa ve özgüven sorunu varsa bunun sebebi teknik ekiptir yani Fatih hoca

Yapilmasi gereken bellidir,sezon basinda zaten belliydi ama burak elmas kolay’i secti sozlesme imzaladi oysa bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde yollari ayirmak gerekiyordu hoca ile

Simdi ise ne yazik ki kötü bir sekilde ayrilacak
Sene başında fatih terimle yollar ayrılsaydı ufak bir kötü gidişte taraftar terim gelsin bizi kurtarsin diyecek gene aynı mevzulari yaşayacağız, bende bir efsanenin böyle gitmesini istemem ama galatasaray için en dogrusu bu gibi geliyor. Çünkü terimle bütün şıkların verildigi ve istediğinin olduğu bir ortamda başarısız oluyorsa artik 5. Fatih terim donemi gelmez ve artık önümüze bakabiliriz. Gelecek olan teknik direktorde başında demoklasin kılıcı gibi bir fatih terim figürü olmadan daha rahat bir ortam bulacak.

Yapılabilecek 2 tane mantıklı hamle var biri El Neny diğeri Gedson bu ikisini orta sahaya acilen monte etmemiz gerekiyor

Abi delimisiniz siz bıraktım aynıydınız ben bu arada 1 film 1 belgesel izledim geldim hala aynısınız boşalamadınız mı hala

bu babel denen herif son iki mactir kadroda bile olmayip noel bitince ilk macta 90 dakika oynatmak neyin iznidir neyir cabasidir.. Ayni sey yazin oldu. Dayi ne anlatiyorsunuz siz lan. Neyin pesindesiniz siz çıkın bunu anlatın bize.

Sanirim mecburiyetten elde oyuncu yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt