Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kulüp sirk oldu. İsteyen istediğini diyor bu ne lan bu ne laçkalık herkes bi açıklama yapıyor. Yönetici gider 2 vasıfsızla yayın yapar başkan hoca topçular twitterdan açıklama yapar

Arda en az benim kadar Galatasaraylıdır diyen bir teknik adamımız var, maçla ilgili konuşmadan önce karşılıklı birbirini övüyorlar ne bekliyoruz ki ?

Hı taraftar bu takım neden oynamıyor diye 1 kere hesap sorunca da kimsenin böyle bişey sorma hakkı yok oluyor, Fatih Terim Arda yı oynattı ya yeter ona işte

2018 de şampiyonlar ligi maclari sonrasi serdar ve ereni kastederek degisecegiz dedi.hicbiriniz o aciklamalari ciddiye almadiniz,hocayi yok saydiniz.serdar azizin arkasindan agladiniz.ozanin satilmasini istemedi son ana kadar ozan ve garry gitti,şampiyonluk yarışında 8 puan gerideyken simdi kicini,basini yaladigimiz marcaoyu aldirdi,luyindamayla.bu 2 stoperle 3 kupa aldi.bitmedi.2020 ocagi kastettiyse orda sarachi ve onyekuru hamlesiyle 8 maclik mukemmel futbolun oldugu bi doneme girildi.pandemi nedeniyle sampiyonluk gitti.2021 ocakta hocanin uzun kollari sayesinde,dostluklariyla gedson geldi,simdi taptiginiz yolunu beklediginiz.o gedsonla 1 averajla şampiyonluk gitti.2021-2022 sezonu ligdeki durum hocaya yazar ama ocak ayi konusunda hoca hakli.nefret etmek istiyosaniz baska yerden vurun hocayi.hadi eyvallah

2018 de şampiyonlar ligi maclari sonrasi serdar ve ereni kastederek degisecegiz dedi.hicbiriniz o aciklamalari ciddiye almadiniz,hocayi yok saydiniz.serdar azizin arkasindan agladiniz.ozanin satilmasini istemedi son ana kadar ozan ve garry gitti,şampiyonluk yarışında 8 puan gerideyken simdi kicini,basini yaladigimiz marcaoyu aldirdi,luyindamayla.bu 2 stoperle 3 kupa aldi.bitmedi.2020 ocagi kastettiyse orda sarachi ve onyekuru hamlesiyle 8 maclik mukemmel futbolun oldugu bi doneme girildi.pandemi nedeniyle sampiyonluk gitti.2021 ocakta hocanin uzun kollari sayesinde,dostluklariyla gedson geldi,simdi taptiginiz yolunu beklediginiz.o gedsonla 1 averajla şampiyonluk gitti.2021-2022 sezonu ligdeki durum hocaya yazar ama ocak ayi konusunda hoca hakli.nefret etmek istiyosaniz baska yerden vurun hocayi.hadi eyvallah
Şeytan işte; kızları Merve-Buse den biri olabileceğin ihtimalini getirdi aklıma. Değilsindir umarım!..

bi tane gedsonla değişeceğimize inanmak istiyorum
benim hayal gücüde böyle işte

Getafe-sevilla maçını izliyorum az önce farkettim ki oyun hakem tarafından ilk olarak 26.dakikada faul diye durduruldu.
Oha lan

Biz ligin 2.yarisinda cosan bir takimiz ama bu sefer oyle olmadi.Taraftarin ocak uzerinden dalga gecmesi nedeniyleHoca transferde istemeyecek.Hocada gitmeyecek Baskanda gitmeyecek.Bok cukuru hersey .

Transfer haberleride kesildi böyle işin tea.

E3dBZnYXIAgETrh.jpg

Goztepe aldi, artık kümede kalma hesapları yapalım. Marta kadar tüm maçları kaybetsek de hoca devam edecek, mantığı bu. Takimda kadro dışı kalan oyuncu yok, uyari yok, hoca yok, yonetim yok. Küme kacinilmaz bu kafa ile.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kümede kalma ile ilgili yorum yapma modası başladı şimdi de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt