- 3 Haziran 2015
- 53.929
- 61.933
- 3.963
ORTACI INAMOTO mu atkafasi kürek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca önerimle alakalı neydi beğenmediğin heaiçimiz kan ağlarken neden mizah
Hocam 3 senedir bu odada mahsur kalmış durumda yerine dublör imparator koydular
sacma derim. Morutan dün ilk 10 dk da 3 assist yapti kacirdilar meselabu sene getirdiğimiz iki rumen zamanında romanya'dan gelen stancu ve culio'dan daha kalitesiz oyuncular dersem ne dersiniz
evet özellikle ömer'e attığı pas güzeldi ama bana sahadaki pek çok hareketi amatör futbolcu izlenimi veriyorsacma derim. Morutan dün ilk 10 dk da 3 assist yapti kacirdilar mesela
bu sene getirdiğimiz iki rumen zamanında romanya'dan gelen stancu ve culio'dan daha kalitesiz oyuncular dersem ne dersiniz
ayak tenisinin zararlarıEkli dosyayı görüntüle 146488
Adam gittiğinden beri 40’tan aşağı maç oynamamış.
Legia Varşova'dan ayrılacak olan Azeri forvet Mahir Emreli için Galatasaray ve Başakşehir devrede. (Sportınfo/Azerbaycan)
![]()
14 ocağa kadar kim öle kim kala yuh14 ocakta, Uefanin odemesi varmis.
Terim egosu GS menfaatlerinin önüne geçiyor diyebilir misin?Takım bok gibi oynuyor o sebeple doğransak da sesimizi çıkarmamalıyız , mantığa bakar mısınız vay canına. Bu tatta yorum yapanlar bu yaşa kadar iyi gelmişler mevcut mantıkları ile. Bizim kötü oyunumuz, haftalarca hakemler tarafından paramparça edilmiş olmamızı aklayabiliyor bu kişilere göre. Bize Terim > GS modundasınız diyenlerin Terim nefreti , GS'nin menfaatlerinin önüne geçiyor kendileri farkında değil.
Viscaya odaklanalimevet özellikle ömer'e attığı pas güzeldi ama bana sahadaki pek çok hareketi amatör futbolcu izlenimi veriyor
bu kadar ham olması üzücü
bence ondan olmaz
baya normal olmaliydi bu. bu sene aslinda alisma senesi olarak görülüp seneye cosar fikri vardi bende. Takim sagolsun iyice icine etti (hocayla beraber felan) ve beklenti, daha dogrusu mecbur iyi oynama sarti olustuevet özellikle ömer'e attığı pas güzeldi ama bana sahadaki pek çok hareketi amatör futbolcu izlenimi veriyor
bu kadar ham olması üzücü
bence ondan olmaz
Bana bunlarla gelme yaw ..Baskanda Hocada gidebilir.Hakemler sanki harika gibi davranmayin yarin obur gun cok iyi bir td gelir ama yine hakemler yuzunden puan kaybedersek o zaman gorucem ben sizi .Bu halimizle bile hakemler 15 puanimizi caldi .