Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legia Varşova'dan ayrılacak olan Azeri forvet Mahir Emreli için Galatasaray ve Başakşehir devrede. (Sportınfo/Azerbaycan)
FIq-3YrXwAErRgV

bu sene getirdiğimiz iki rumen zamanında romanya'dan gelen stancu ve culio'dan daha kalitesiz oyuncular dersem ne dersiniz

Bu arada 14 Ocakta Uefa ödemesi varmış , sanırım transfer için onun ulaşmasını bekliyoruz.

Düzelicez
bu sene getirdiğimiz iki rumen zamanında romanya'dan gelen stancu ve culio'dan daha kalitesiz oyuncular dersem ne dersiniz

Futbol bilgini sorgularım ikiside gayet iyi topçular sadece sistem oyuncuları çık acil olarak bir oyun şablonu geliştirilmeli

Transfere gerek yok. Ölü toprağını atmak için 3 senedir ölen ama hayır yaşıyorum diye arada bir öksüren hocayı göndermek birçok şeyi düzeltecek. Sonra da hoca hamlesiyle çözülecek. Nelson her kademede kaptan olmasa biraz silik olsa Semih Kaya’ya dönerdi o da. Diğerlerine değinmiyorum bile. Gelen tükeniyor gelen tükeniyor bu ne lan

Takım bok gibi oynuyor o sebeple doğransak da sesimizi çıkarmamalıyız , mantığa bakar mısınız vay canına. Bu tatta yorum yapanlar bu yaşa kadar iyi gelmişler mevcut mantıkları ile. Bizim kötü oyunumuz, haftalarca hakemler tarafından paramparça edilmiş olmamızı aklayabiliyor bu kişilere göre. Bize Terim > GS modundasınız diyenlerin Terim nefreti , GS'nin menfaatlerinin önüne geçiyor kendileri farkında değil.
Terim egosu GS menfaatlerinin önüne geçiyor diyebilir misin?

evet özellikle ömer'e attığı pas güzeldi ama bana sahadaki pek çok hareketi amatör futbolcu izlenimi veriyor

bu kadar ham olması üzücü

bence ondan olmaz
baya normal olmaliydi bu. bu sene aslinda alisma senesi olarak görülüp seneye cosar fikri vardi bende. Takim sagolsun iyice icine etti (hocayla beraber felan) ve beklenti, daha dogrusu mecbur iyi oynama sarti olustu

Bana bunlarla gelme yaw ..Baskanda Hocada gidebilir.Hakemler sanki harika gibi davranmayin yarin obur gun cok iyi bir td gelir ama yine hakemler yuzunden puan kaybedersek o zaman gorucem ben sizi .Bu halimizle bile hakemler 15 puanimizi caldi .

ben sana laf etmedim ki semih üstad niye öyle algıladın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt