Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi arkadaslarin dusuncesinede saygi duyuyorum.Hakemler olmasiydi liderin bu kadar cok gerisinde kalmazdik ve Hoca bu kadar istifaya yakin olmazdi.Bu nedenle bazi arkadaslar Hakemlerin bizi dogradigini gormezden gelebiliyorlar.Terim gitsinde dogranalim kafasindalar cunku.Hocada egosunu bi tarafa birakip istifa etsin artik.Ak mi kara mi gorelim.Dun gercekten kotuyduk ama ligin geneli olarak kotu oldugumuzu dusunmuyorum.Ama hatice degil neticeye bakmaliyiz ve Galatasarayi gormek istedigimiz yerden cok uzakta .Bu nedenle istifalar gelmesi lazim m

Daha ne bekleniliyor anlamış değilim?

Bu aşk hiç bir zaman sönmez

Arda yerine Pato yapsın Abiligi, hem forma satışı da yükselir baya + global reklam

Screenshot_20220109_183400.jpg

Eskiden Bir ağırlığımız vardı ya . Gelen takımlar ayakları birbirine dolaşıyordu. Köy takımı gelip bizi her şekilde yeniyor . Kabullenmek zor . Bu takım iyi filan olmaz gardaş. Her kötü gittiğimiz dönemde transfer sezonu gelsin bakacağız demekle meşgul etti bizi. YETER .

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gstv whatsap ihbar hatti varmi bizim

Forumdaki durumumuzu ssleyip yollayacam haber oluruz

Eskiden Bir ağırlığımız vardı ya . Gelen takımlar ayakları birbirine dolaşıyordu.

Bknz. 442 Elmander, Engin Baytar'lı dönem.

Ne sevk veriridi bu takım bea... Belki bir Sneijder ve Drogba varı Yıldız yoktu (şimdide yok gerçi) ama Takım = Yıldız diye bir durum vardı. Full 90dak press.
Her maçı şevkle beklerdik. Rakipler korkuyla gelirdi....

Resmen "452" oynardık.

Screenshot-20220109-183748.jpg

Yani Yeni Transfer yoksa (öyle gözüküyor; bizim oyuncular okadar iyi ki, kimse istemiyor (!) )

büyük Dram bizi bekliyor...Screenshot_20220109_184258.jpg

Bazi arkadaslarin dusuncesinede saygi duyuyorum.Hakemler olmasiydi liderin bu kadar cok gerisinde kalmazdik ve Hoca bu kadar istifaya yakin olmazdi.Bu nedenle bazi arkadaslar Hakemlerin bizi dogradigini gormezden gelebiliyorlar.Terim gitsinde dogranalim kafasindalar cunku.Hocada egosunu bi tarafa birakip istifa etsin artik.Ak mi kara mi gorelim.Dun gercekten kotuyduk ama ligin geneli olarak kotu oldugumuzu dusunmuyorum.Ama hatice degil neticeye bakmaliyiz ve Galatasarayi gormek istedigimiz yerden cok uzakta .Bu nedenle istifalar gelmesi lazim m
20 haftada 7 galibiyet var reis ligin genelinde kotuyduk diyebiliriz

Küme potasıyla 9 puan var aramızda. 9 diye bakmayalım 3 takım da 18 puan, 2ser galibiyete o hat da yukarı çıkacak
Ama önemli bi sey degil biz İsitan gun’e falan odaklanalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt