Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.662
- 55.827
- 4.478
vay anasini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ironi yaptigini anlamadik sankiben sana laf etmedim ki semih üstad niye öyle algıladın
Hadi lan ordan duduk.Sana kac kere iyi niyetli yaklastik herseyi sen biliyorsun he he he .Kendini bisey saniyorsun Gorende futbol profn Sanir.Sabah aksam futbol bilgini gibi takiliyorsun burda gorende futbol ustadi sanir.Futbol cahili uyeler goruyorum
aleykum selam. Floryadan iceri almamis hoca. Halil bana yeter demis.SA
Emana ve Pato geldi Mi?
Alan'ı da istemiyormuş Hoca ...ne diyorsunuz bu konuda renkdasim ?aleykum selam. Floryadan iceri almamis hoca. Halil bana yeter demis.
Hoca bilir bize bok yemek duser diyorum malum herseyi o biliyor.Alan'ı da istemiyormuş Hoca ...de diyorsunuz bu konuda renkdasim ?
Eskiden Bir ağırlığımız vardı ya . Gelen takımlar ayakları birbirine dolaşıyordu.
20 haftada 7 galibiyet var reis ligin genelinde kotuyduk diyebilirizBazi arkadaslarin dusuncesinede saygi duyuyorum.Hakemler olmasiydi liderin bu kadar cok gerisinde kalmazdik ve Hoca bu kadar istifaya yakin olmazdi.Bu nedenle bazi arkadaslar Hakemlerin bizi dogradigini gormezden gelebiliyorlar.Terim gitsinde dogranalim kafasindalar cunku.Hocada egosunu bi tarafa birakip istifa etsin artik.Ak mi kara mi gorelim.Dun gercekten kotuyduk ama ligin geneli olarak kotu oldugumuzu dusunmuyorum.Ama hatice degil neticeye bakmaliyiz ve Galatasarayi gormek istedigimiz yerden cok uzakta .Bu nedenle istifalar gelmesi lazim m
Gstv whatsap ihbar hatti varmi bizim
Forumdaki durumumuzu ssleyip yollayacam haber oluruz
gecmis olsnGedson Fernandes, Benfica - Ferreira maçında yedekler arasında.