Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.123
- 72.761
- 5.188
Yeni gelen adam babel feghouli cagneyi her maç oynatınca çok gülecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antiftcilerin başarısız olsun da defoldun gitsin mentalitesinde değiliz allaha şükür. Gayemiz GSBu saatten sonra bize yeni Hoca’ya destek olmak düşer.
öyle olacak büyük ihtimalleYeni gelen adam babel feghouli cagneyi her maç oynatınca çok gülecem
Benim skor mkor beklentim de yok doğru düzgün bir antrenör kadrosuyla gelsin kim gelecekse. Elde bu kadar potansiyeli yüksek futbolcu varken bu futbolcuları geliştirecek, bunlarla doğru iletişimi kurup, doğru yönlendirecek antrenör ekibi şart. Oturdukları yerde sadece top dürterek gelişmeyecekler sonuçta. Umarım doğru adamı, doğru ekibi bulur yönetim.Torrentten beklentim adam gibi az gol yiyen takım yarratsın eli belinde kimse gezmesin ilk 4'e girelim ve marcao-kerem ve cicaldau'ya katkıda bulunsun şimdilik 6 aylık beklentim bu.
Bu yaygara yapanların çoğunun Galatasaray’lı olduğunu düşünmüyorum. Kuş familyasından büyük ihtimal. Tabii içlerinde gerçekten Hoca’ya karşı olanlara ama cılkını çıkarmadan eleştirene saygım var. Neyse oldu bitti. İnşAllah yeni gelecek Hoca başarılı olurda bizde keyifle izleriz.Antiftcilerin başarısız olsun da defoldun gitsin mentalitesinde değiliz allaha şükür. Gayemiz GS
Bu Torent dayida bize pas futbolu oynatmaz insallah